I ja bi ga prigodno stavio na desktop.speedy je napisao/la:Ima tko ovaj novi LZS Logo u .svg??
Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Narudžbe majica
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Neznam kad su uplate ali neće me bit u državi do ponedjeljka 13. pa tek onda stignem uplatit ako u međuvremenu počnu uplate.
Ajmo ekipa, još jedan dan.
Btw. Nadam se da su one veličine koje si dao na u komentarima na naslovnici točne.
Btw. Nadam se da su one veličine koje si dao na u komentarima na naslovnici točne.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se je napisao/la:Ajmo ekipa, još jedan dan.
stize mi jedna majica postom kao uzorak pa cu ju premjerit po onoj tablici,,,,,
- drone
- Moderator
Upravo sam izmjerio nekoliko XL majica i košulja koje imam. Svaka drugačija i to od najmanje do najveće razlika je ohoho, posebno širina. XL bi mi mogla biti malo široka, ali valjda se i ponešto skupljaju u pranju. Ne možeš znati dok ne isprobaš.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
drone je napisao/la:Upravo sam izmjerio nekoliko XL majica i košulja koje imam. Svaka drugačija i to od najmanje do najveće razlika je ohoho, posebno širina. XL bi mi mogla biti malo široka, ali valjda se i ponešto skupljaju u pranju. Ne možeš znati dok ne isprobaš.
ono sto sam postao na portalu su velicine B&C majice kojih imam vise komada i sa slobodnog festivala i LinuxZaSve iz 2010. godine prosle su zilijun pranja i jos su prakticki kao nove,,,,, po njima cu usporedivati jer xl od prosle godine je bas bio malo premal, te velicine se previse razlikiju od proizvodaca do proizvodaca,,,,,,, imam par komada M koje su mi vece od B&C XL majica
Ja imam neke XXXL i XXXXL i jednake su veličine. Ove 4X su vjerojatno taljanske. Izmjerio sam jučer i ako je onako kako je na portalu onda je XXXL savršena 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Hitno, ispravak.
Račun PBZ-a je 2340009 a ne 234009 kao što stoji u uputama. Jedna nula vam fali....
Račun PBZ-a je 2340009 a ne 234009 kao što stoji u uputama. Jedna nula vam fali....
Moj pogled na sve to.
thx za ispravak,,,,,,,, saljem obavijesti o krivom PBZ brojuVl@do je napisao/la:Hitno, ispravak.
- Suko
- Site Admin
Thanks Vl@do!