Ak nećeš moć doć na neku organiziranu pivu možeš pokupit i kasnije... preko tjedna sam u ZG-u.drone je napisao/la:A gdje bi točno bila primopredaja i kad? Neću biti u Zagrebu nekoliko dana, pa da znam šalje li mi ili dolazim na pivo4ndY je napisao/la:Ipak ću ja pokupiti majice za Zagrebčance i one kojima odgovara da ih pokupe na pivi u ZG-u pa bi bilo dobro da to javite speedyju na koji god on način želi...
Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Narudžbe majica
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Ja sam već uplatio, ali svejedno mogu na pivu doći 
EDIT: Riješeno preko maila...
EDIT: Riješeno preko maila...
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
EKIPA KOJA JOŠ NIJE UPLATILA MAJICE MOLIO BI VAS DA TO OBAVITE TOKOM VIKENDA TAKO DA U UTORAK MOGU PODIĆ MAJICE IZ TISKARE, PAKIRAT I POSLAT DO KRAJA TJEDNA
ukoliko neuplatite ili cemo sve odgodit za tjedan dana ili oni koji nisu uplatili jednostavno nece dobiti narucene majice, nijedna od te dvije opcije mi se nesvida no ako budem morao birati prije ce biti ova druga
ukoliko neuplatite ili cemo sve odgodit za tjedan dana ili oni koji nisu uplatili jednostavno nece dobiti narucene majice, nijedna od te dvije opcije mi se nesvida no ako budem morao birati prije ce biti ova druga
- Soul_Sample
a u kur**, ja se zaboravio prijavit, ajd ak netko XXL otpada nek se javi pa ću ja uplatit za njega i podmetnut se
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Ajde ljudi uplaćujte majice zima će nas 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Sutra, cijeli tjedan uglavnom nisam bio doma
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Cooleech
- Moderator
Danas! Sorry, speedy! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Glavni clanovi nisu uplatili, a trebali bi biti primjer. 
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Ne treba nam nikakav primjer za uplatu majica ako se naručilo podrazumjeva se da iste treba uplatiti, da seMedojedni jazavac je napisao/la:Glavni clanovi nisu uplatili, a trebali bi biti primjer.
to privede kraju, samo zadavate brige @speedyu
zole052 je napisao/la
- Cooleech
- Moderator
Plaćeno uz potvrdu mailom i prigodnom isprikom 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.