Narudžbe majica

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Medojedni jazavac
Spol: M
Kontakt:

Re: Narudžbe majica

Post Postao/la Medojedni jazavac »

zgleda kul, koja je to velicina?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

kova-ng je napisao/la::D

pa ono, reko je da je dobio majice i da ih pakira, pa zašto da ne uslika koju ...

da rekoh da ih imam i da danas krece pakiranje ne da vec pakiram,,,,,, jucer dosao u 20h kuc s majicama i danas evo sada s posla tak da slike budu ali kasnije sad je rucak pa pakiranje :)
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

speedy je napisao/la: da rekoh da ih imam i da danas krece pakiranje ne da vec pakiram,,,,,, jucer dosao u 20h kuc s majicama i danas evo sada s posla tak da slike budu ali kasnije sad je rucak pa pakiranje :)
Speedy, jel imaš neki automatizirani sustav pakiranja? Onak... stisneš Enter i ovaj zapakira 150+ majica?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ova poslikana je XL, usput sorry na kvaliteti fotke jer sam slikanje, prebacivanje s fotića i stavljanje na net obavio za cca 3 minute,... mogu vam kvalitetnije i bolje kadrirane slike staviti sutra navečer no do tada ćete ih vjerojatno već i dobiti :D

Ovak, par riječi o majicama i osobnom utisku, kvaliteta otiska mi se čini vrlo dobra, crne majice kaj se tiče materijala i kroja mi se čine puno kvalitetnije od bijelih no meni su i jedne i druge ok,... :thumbs

PS: slijedeće godine morate imati i ženskih modela (ovak me žena izružila kaj sam njoj uzeo mušku majicu) :lol:
PS2: ne, njena nije XL (da ne bi bilo zabune) rofl
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Je li se moze poslati u BiH?
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

Bertone je napisao/la: Ovak, par riječi o majicama i osobnom utisku, kvaliteta otiska mi se čini vrlo dobra, crne majice kaj se tiče materijala i kroja mi se čine puno kvalitetnije od bijelih no meni su i jedne i druge ok,... :thumbs

PS: slijedeće godine morate imati i ženskih modela (ovak me žena izružila kaj sam njoj uzeo mušku majicu) :lol:
PS2: ne, njena nije XL (da ne bi bilo zabune) rofl

ako ja budem to radio iduce godine inzistirat cu da sve majice budu terratex (to su ti te kvalitetnije)
naravno to sam skonto tek sada kada sam poceo s pakiranjem pa ih osjetio pod rukom,,,,,, i opet kao i prosle godine se desilo na ovim nazovimo ih losijim "Stedman" da je kroj rukava malo cudan na nekim majicama (nije na svima isti)

bude iduce godine i zenski kroj

tak da imam par primjedbi ekipi iz tiskare sto vjerujem da ce se rjesiti do iduce godine,,,,
sada je ipak i cjela organizacija svega toga bila malo na knap pa mislim da je jos sve dobro i ispalo

NAPOMENA: QR kod je zakrenut 90 stupnjeva udesno (tiskarska greska) pa da znate kako skenirati ;) i majice se šalju u subotu tako da ih možete očekivati idući tjedan

polovica je spakirana,,,,,, i ako slučajno netko dobije krive velićine javite mi mailom tako da znam tko se treba mjenjati.... malo sam dosta krepan od sljake i sad ovo dok sam radio moguce je da sam paket ili dva malo zaje**

@Slamd64
može ako bude viška majica i nešto od toga ti bude odgovaralo jer narudžbe su prošle tako da sad nema bas nekog biranja sorry
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

@speedy
Ma sve ok,… imam ja lijek za svoju ženu :lol:, a ak ne pomogne uvijek mogu majicu odnijeti šnajderici da je malo strukira,… ;)

… jedino kaj ak bude dogodine ženskih modela, moja najdraža veli da žene više vole "V" ovratnik (valjda zbog dekoltea, vrag će ga znati) :zvizdi
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
max360se

Post Postao/la max360se »

Svi više vole "V"kolet, udobniji je.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

slika

Stigla majica :hepihepi i još važnije od toga u samo dva dana upoznao tri člana ove bande zvane LZS.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Slamd64

AW: Narudžbe majica

Post Postao/la Slamd64 »

Speedy ok, eto vidi pa javi.

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Odgovori