Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Jabučarenje
S obzirom na to da su nakon iPhonea svi pametnjakovići postali faktički identični, a budimo iskreni Samsung je gotovo 1:1 kopija iPhonea po izgledu, nadam se da će sada ući mal oviše mašte u dizajn i izradu tih čude.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- drone
- Moderator
Meni su ionako svi ti uređaji preskupi, pa što se mene tiče svi komotno mogu propasti skupa s odvratnim društvenim sustavom iz kojeg sve to proizlazi. Baš mi se srce para što sad Ameri neće moći kupovati Samsungove skupe igračke. Iz nečeg lošeg ne može nastati nešto dobro. Neka ruše svoj ušljivi sistem patenata i koječega umjesto što omogućavaju kojekakvim pravnim i korporacijskim lišajevima i pijavicama da se bogate. Meh... bitno da je kod nas super 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Apple je u sudskom postupku tvrdio da svaki mobitel pravokutnog oblika krši njihova prava. Kolko me pamćenje služi skoro pa svi mobiteli koji su ikad proizvedeni imaju pravokutni oblik.shrike je napisao/la:S obzirom na to da su nakon iPhonea svi pametnjakovići postali faktički identični, a budimo iskreni Samsung je gotovo 1:1 kopija iPhonea po izgledu, nadam se da će sada ući mal oviše mašte u dizajn i izradu tih čude.
Inače nije da sam baš nešto pratio razvoj situacije, al čini mi se da su sudovi u Njemačkoj, Engleskoj, Nizozemskoj i Koreji odbili jabučarske tvrdnje, a tužbu je usvojio samo sud u SAD-u (i to ako se ne varam sud u regiji gdje je sjedište jabučara).
-
The Acacia Strain
- Spol: M
al su zato majstori za prodat 
eto.. pola ih ima apple gadgete jer netko drugi to ima, pa treba bit u koraku s "elitom"..
eto.. pola ih ima apple gadgete jer netko drugi to ima, pa treba bit u koraku s "elitom"..
-
Slamd64
Imao P990 i P1. Kompjuter u dzepu. A pogotovo sam volio tastaturu "klackalicu" kod P1 
Još jednom ću izaziti moju iskonsku MRŽNJU prema toj firmi. Gade mi se i zakonom bih ih zabranio!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
shrike je napisao/la:Još jednom ću izaziti moju iskonsku MRŽNJU prema toj firmi. Gade mi se i zakonom bih ih zabranio!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Samsung Pays Apple $1 Billion Sending 30 Trucks Full of 5 Cents Coins

http://en.paperblog.com/samsung-pays-ap ... ns-294795/This morning more than 30 trucks filled with 5-cent coins arrived at Apple’s headquarters in California. Initially, the security company that protects the facility said the trucks were in the wrong place, but minutes later, Tim Cook (Apple CEO) received a call from Samsung CEO explaining that they will pay $1 billion dollars for the fine recently ruled against the South Korean company in this way.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.