Shicy je napisao/la:instaliran u virtualku na SOK-u...radi ok...ja nikad nisam razumio suseov update sistem
odmah makni upper i disejblaj yastov update.
updejta radi sa
sudo zypper up
i/ili
sudo zypper dup
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
možda je subjektivno ali mislim da je updejt preko terminala brži.
vjerujem da ima i ubuntaša koji rade updejt preko apt-geta?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Brži je. Za instalaciju nekih paketa koristim YaST, inače uvijek zypper.
Apper - koma! Spor i bugovit do bola. Bil na 12.1, još uvijek isto i na 12.2.
Za instalaciju jednog rpm-a, povuče cijeli libreoffice
Inače, ja dupam, nikad up.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
U pravilu i ja. Osim kad ne uključim neke nekompatibilne repoe
sumski je napisao/la:Ja si složim repozitorije po prioritetima, i onda, u pravilu, nemam problema.
Vidiš... mogao sma se toga sjetiti...
stefan je napisao/la:možda je subjektivno ali mislim da je updejt preko terminala brži.
vjerujem da ima i ubuntaša koji rade updejt preko apt-geta?
pa brzi je ali di ti se zuri, nije da ne mozes raditi ono sto trebas dok se updatea... ja nikada ne radim to preko terminala... stisnem dugmic update i radim dalje sto sam vec radio
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.