24 packages to upgrade, 1 to downgrade, 221 new.
Overall download size: 468.4 MiB. After the operation, additional 1.2 GiB will be used.
Već su krenuli updejti? i to moćni...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
zypper ima novi output u terminalu dok skida pakete! Fancy!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Tip kaže da je iznenađen brzinom. Ja sam zasad na permanenet USB-u pa mi je sve dosta sporo.
Šumski? Je brži od 12.1?
ja sam ga danas instaliro i dosta je brzi od 12.1 , ili mi se bar cini tako .jedino sto sam zasad imo probleme sa grub2 nije mi prepozno windows, tako da nisam mogao da bootam u windows. stari grub sa 12.1 mi odma prepozna nemam nikakvih problema . i jos jedan problem je oko graficke izgleda jer prvi put kad sam pokreno 12. 2 sve je super ali nakon restarta nista se ne moze vidjeti sve neke kocke po ekranu :S.
uglavnom dosta je brzi ali et imao sam nekih pocetnih problema...
_samir je napisao/la:ja sam ga danas instaliro i dosta je brzi od 12.1 , ili mi se bar cini tako .jedino sto sam zasad imo probleme sa grub2 nije mi prepozno windows, tako da nisam mogao da bootam u windows. stari grub sa 12.1 mi odma prepozna nemam nikakvih problema . i jos jedan problem je oko graficke izgleda jer prvi put kad sam pokreno 12. 2 sve je super ali nakon restarta nista se ne moze vidjeti sve neke kocke po ekranu :S.
uglavnom dosta je brzi ali et imao sam nekih pocetnih problema...
dodaj si amd ili nvidia repo da mozes pokupiti drajvere
i obavezno napravi
odmah prvi dan je stiglo brdo updejtanih paketa (a i pokupit ce kodeke, flash, javu...)
pratim razne portale i blogove i vlada pravo odusevljenje sa 12.2
necu moci izdrzati, sutra cu naci masinu na koju cu moci staviti pravi install.