Oduševljen!
Najbolja, najbrža, najstabilnija i najljepša openSUSE verzija koju sam probao!
(imao sam manjih problema sa drajverima - fontovi su mi se extremno smanjili) ali po forumima se nitko ne žali... pa očito nije česti problem. Ali moglo bi prestrašiti kojeg novopečenog suseaša
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Medojedni jazavac je napisao/la:Uzdaj se u se i u openSUSE
Baš tako
Smatram se vrlo objektivnim u tehničkim procjenama, ali u ovih 24 sata korištenja... najbolja Linux distribucija koju su moji prsti i oči probali
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Da li je imao iko problema sa grubom???? Meni nije radilo dualboot sa windowsom javlja mi error kad izaberem windows.Koristio sam live usb da li je mozda to problem, jer sam kod razlicitih distri naisao na ovaj problem sa live usbom da me grub zeza???
(u windowsu sam preko ImageWriter napravio live usb )
ja sam radio cistu instalaciju ali kolega u uredu je napravio dual boot sa win7 i nije imao problema...
_samir je napisao/la:Da li je imao iko problema sa grubom???? Meni nije radilo dualboot sa windowsom javlja mi error kad izaberem windows.Koristio sam live usb da li je mozda to problem, jer sam kod razlicitih distri naisao na ovaj problem sa live usbom da me grub zeza???
(u windowsu sam preko ImageWriter napravio live usb )
Kakav error? Imaš os-prober instaliran? (Teško da nije, al svejedno da pitam)
stefan je napisao/la:
Medojedni jazavac je napisao/la:Uzdaj se u se i u openSUSE
Baš tako
Smatram se vrlo objektivnim u tehničkim procjenama, ali u ovih 24 sata korištenja... najbolja Linux distribucija koju su moji prsti i oči probali
Tu sam negdje sa ocjenom
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
naravno, sutra se mozda nece ni bootati
ali danas je... odlicno!
a ne...
samo neka Mantis zrije, doci ce i njegovo vrijeme!