[INFO 2012] Izrada promotivnog materijala
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [INFO 2012] Izrada promotivnog materijala
Pa koliko se sjećam nije dobro radio dosta ljudi, a i recenzije su takve. Zašto ne staviti "normalan" Mint sa Cinnamonom ili MATEom?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
Mint 13 KDE radi sasvim dobro. Ako počne štekat javit ću, ali nemam još nikakvih dojava ni poziva upomoć iz susjedne sobe 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
@speedy
Meni je cover mrak
,...
Pretpostavljam da na DVD idu obje verzije (32/64 bit) pa ako je tako možda to negdje diskretno naznačiti, možda na donjem rubu DVD-a koji mi sad i ovako u tom dijelu izgleda malo prazno,... možda rečenicom: "Obje distribucije dolaze u 32 i 64 bitnom izdanju",... siva ili čak tamno siva boja fonta se vidi, a diskretno je.
Meni je cover mrak
Pretpostavljam da na DVD idu obje verzije (32/64 bit) pa ako je tako možda to negdje diskretno naznačiti, možda na donjem rubu DVD-a koji mi sad i ovako u tom dijelu izgleda malo prazno,... možda rečenicom: "Obje distribucije dolaze u 32 i 64 bitnom izdanju",... siva ili čak tamno siva boja fonta se vidi, a diskretno je.
Bertone je napisao/la:@speedy
Meni je cover mrak,...
ako budu isle obje verzije po distri sigurno cu naznaciti,,,,,
Pa pomislih da će ići jer je Mint cca 2x 900 Mb i Ubuntu cca 2x 700 Mb,... dakle mjesta ima 
Bilo kako bilo, hoooooćuuuuuu jedan da mi stoji u prozirnoj kutiji lijevo od monitora
Bilo kako bilo, hoooooćuuuuuu jedan da mi stoji u prozirnoj kutiji lijevo od monitora
možda da letak bude plavi, nešto kao bsod 
i na njemu piše prvih par redaka sa bsoda i onda ispod neto tipa "dosta ti je ovoga, a?" probaj linux, a za sva pitanje se obrati na www.linuxzasve.com. tu smo zbog vas"
i na njemu piše prvih par redaka sa bsoda i onda ispod neto tipa "dosta ti je ovoga, a?" probaj linux, a za sva pitanje se obrati na www.linuxzasve.com. tu smo zbog vas"
Napravi to ti ondaShicy je napisao/la:možda da letak bude plavi, nešto kao bsod
i na njemu piše prvih par redaka sa bsoda i onda ispod neto tipa "dosta ti je ovoga, a?" probaj linux, a za sva pitanje se obrati na http://www.linuxzasve.com. tu smo zbog vas"
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ne znan ja radit u grafičkim alatima...ovde par gimpaša rastura
ovo je samo neka osnovna ideja 
a opet, s druge strane, možda nije u redu imat takav plakat kojim ne pokazuješ toliko svoje vrijednosti koliko se rugaš tuđim manama...
ne zanam...ja ću ovde bacat ideje, pa ako se kome koja svidi, super, ako ne, opet dobro
a opet, s druge strane, možda nije u redu imat takav plakat kojim ne pokazuješ toliko svoje vrijednosti koliko se rugaš tuđim manama...
ne zanam...ja ću ovde bacat ideje, pa ako se kome koja svidi, super, ako ne, opet dobro
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ma trebali bi izbjegavati asocijacije na Windows i Mac.