linux certifikati
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
BungaBunga
- Spol: M
Re: linux certifikati
posto nisam iz zg, i mnoge firme imaju fleksibilne uvjete rada kako kažu "kuća, vikendica
", za 7000kn u svojoj županiji sirotinjskoj di je prosjecna manja od 3.5k bi "ubio" 
Znam za par slučajeva kad su ljudi sa godinu-dvije iskustva u prvoj firmi dobili 5,000-6,000 kad su prešli u drugu. Expert za većim iskustvom košta sigurno više. A opet znam za slučaj kad je čovjek sa 7 godina iskustva na velikim projektima dobio ponudu 2800kn + 2000 na ruke. Tipično za hrvatske poslodavce. Tako da za one koji imaju završen faks + ako imaš koji certifikat pametnije ti je razmišljati kako otići radi u inozemstvo.BungaBunga je napisao/la:pozdrav, moze li mi neko reci koliko su kod nas place linux admina, recimo u ovoj firmi crossvalia, moze i otprilike...
Freddy je napisao/la:Znam za par slučajeva kad su ljudi sa godinu-dvije iskustva u prvoj firmi dobili 5,000-6,000 kad su prešli u drugu. Expert za većim iskustvom košta sigurno više. A opet znam za slučaj kad je čovjek sa 7 godina iskustva na velikim projektima dobio ponudu 2800kn + 2000 na ruke. Tipično za hrvatske poslodavce. Tako da za one koji imaju završen faks + ako imaš koji certifikat pametnije ti je razmišljati kako otići radi u inozemstvo.BungaBunga je napisao/la:pozdrav, moze li mi neko reci koliko su kod nas place linux admina, recimo u ovoj firmi crossvalia, moze i otprilike...
Potpisujem!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
O tom inozemstvu svi pricaju i sanjaju a nitko na kraju ne ode:-)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Znam par ljudi iz svoje generacije koji su otišli van, doduše ne rade u IT branši ali su otišli. Otišao bi i ja ali se neke stvari trebaju poklopiti.zole052 je napisao/la:O tom inozemstvu svi pricaju i sanjaju a nitko na kraju ne ode:-)
zole052 je napisao/la:O tom inozemstvu svi pricaju i sanjaju a nitko na kraju ne ode:-)
Kod mene se stvar sve više i više zahuktava. Izgleda da ću ići u njemačku kao prvu etapu, i to već otprilike u veljači ili ožujku 2013 (zapravo, ožujak najkasnije).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
nesto sitno ih i ja znam sto su otisli ali svi su zbog ljubaviFreddy je napisao/la:Znam par ljudi iz svoje generacije koji su otišli van, doduše ne rade u IT branši ali su otišli. Otišao bi i ja ali se neke stvari trebaju poklopiti.zole052 je napisao/la:O tom inozemstvu svi pricaju i sanjaju a nitko na kraju ne ode:-)
evo vampa spojite ugodno s korisnim
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/nudi-5 ... bijku.html
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
semiRocket
Pa gdje su nestali hrvatski partneri za LPI certifikat, tražim tražim ali ne pronalazim ništa. Kako do popisa zna li netko? Najidealnije da je negdje u Rijeci...
▓▒░░▒▓╚╩══╦╧═══╨─◄♦
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
semiRocket