Informatičar starog kova...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Informatičar starog kova...
Yup, i stvar je open source! (github.com/pulsir/pulsir)
- plavi zmaj77
- Spol: M
Gospodine kvark,nema glupih pitanja,ima samo glupih odgovora... Ali inače dobrodošli!
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
Ma ono s Mintom bila je zafrkancija, Mint je super, pogotovo kad sve radi.
- kova-ng
Dobro došao quark, evo čitam tvoj blog i trgam od smijeha ...
Nadam se da ćeš se dobro snać u linux svijetu.
Nadam se da ćeš se dobro snać u linux svijetu.
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
Živijo 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- jurastublic
Vidim, svi su poslovično ljubazni da te navuku na linux, jer znaju da onda više nema povratka na čiste windowse na disku
.
Preletio sam malo taj blog i da se pohvalim, radio sam maturalnu radnju na Calamusu (i neke pozivnice, memorandume...).
Razlika između windowsa i linuxa je za mene ova: windows je kao dvd-player, ubaciš dvd i slušaš glazbu (kupljenu).
Linux je više kao gitara. Treba vremena i muke da naučiš ali onda sviraš kuda te srce vuče. A jedno ne isključuje drugo.
Sretno.
Preletio sam malo taj blog i da se pohvalim, radio sam maturalnu radnju na Calamusu (i neke pozivnice, memorandume...).
Razlika između windowsa i linuxa je za mene ova: windows je kao dvd-player, ubaciš dvd i slušaš glazbu (kupljenu).
Linux je više kao gitara. Treba vremena i muke da naučiš ali onda sviraš kuda te srce vuče. A jedno ne isključuje drugo.
Sretno.
"Hodor bre foobar"
jurastublic je napisao/la:Razlika između windowsa i linuxa je za mene ova: windows je kao dvd-player, ubaciš dvd i slušaš glazbu (kupljenu). Linux je više kao gitara. Treba vremena i muke da naučiš ali onda sviraš kuda te srce vuče. A jedno ne isključuje drugo.