Energetika je baš moja struka!PunkBastard je napisao/la:, Kanada je orijentirana više energetici a to me baš ne privlači,
(i/e)migracija
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: (i/e)migracija
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Lutherus
prosjecna placa inzenjera strojarstva u japanu je 23 000kn mjesecno
@fugu
daleko lakse nego na hrvatski nacin
@fugu
daleko lakse nego na hrvatski nacin
^^
Japan rules, oduvijek planiram zadrzati se malo tamo posle studija, jedno 5g bi bilo dovoljno. Samo se nekako ne osjecam lijepo uz Fukusimu. :/
Japan rules, oduvijek planiram zadrzati se malo tamo posle studija, jedno 5g bi bilo dovoljno. Samo se nekako ne osjecam lijepo uz Fukusimu. :/
"Simplicity is prerequisite for reliability." Edsger W. Dijkstra
- PunkBastard
- Spol: M
nema ti to veze, koja ruka više nije na odmeteloop je napisao/la:^^
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ćeš ostvariti plan u zemlji izlazećeg sunca.Lutherus je napisao/la:kakvih pet godina? trajno, kuca, toyota i moja japanka
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Ma za 5g dosadi svugdje, toyotu mozes povuc sa sobom, a japanke se vijerne mozes joj se vratit kad pozelis. 
"Simplicity is prerequisite for reliability." Edsger W. Dijkstra
je*o Toyotu, ponesi malu sa sobom