Komentiranje na Naslovnici
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Komentiranje na Naslovnici
Meni osobno baš i nije jasan koncept teme gdje se objavljuju članci za portal (naslovnicu),... mislim OK je da postoji ta tema no mišljenja sam da osim adminima i člana koji je postao članak ništa osim naslova ne bi trebalo biti vidljivo jer ovako pročitam članak na forumu i par dana kasnije nema iznenađenja kad posjetim naslovnicu jer osim već pročitanog (uz eventualno neku korekciju gramatičke prirode) osvane pokoja slika i to je to.
Nastavno na navedeno, mogućnost stavljanja komentara na objavljeni članak bi recimo mogla biti ograničena na recimo tjedan dana nakon čega bi se cijeli članak s komentarima preselio u novu temu na forumu gdje bi članovi ukoliko žele mogli nastaviti komentiranje.
Nastavno na navedeno, mogućnost stavljanja komentara na objavljeni članak bi recimo mogla biti ograničena na recimo tjedan dana nakon čega bi se cijeli članak s komentarima preselio u novu temu na forumu gdje bi članovi ukoliko žele mogli nastaviti komentiranje.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Draft tema postoji zato da se vas ostale potakne na pisanje članaka za portal.
Otvorena je zato da ljudi koji ne surađuju direktno s nama mogu u trenutku inspiracije napisati nešto, okačiti u draft sekciju i nakon ispravki očekivati da se članak objavi.
Budući da nemamo niti približno dovoljno stalnih autora draft sekcija je uvijek otvorena kao i poziv svima da povremeno nešto napišu. (Na žalost sa prilično slabašnim odzivom).
Znači, draft nije tu zato da bi ostali mogli pročitati članak prije nego dospije na naslovnicu, već da se ostalim potencijalnim autorima olakša pisanje za naslovnicu.
Otvorena je zato da ljudi koji ne surađuju direktno s nama mogu u trenutku inspiracije napisati nešto, okačiti u draft sekciju i nakon ispravki očekivati da se članak objavi.
Budući da nemamo niti približno dovoljno stalnih autora draft sekcija je uvijek otvorena kao i poziv svima da povremeno nešto napišu. (Na žalost sa prilično slabašnim odzivom).
Znači, draft nije tu zato da bi ostali mogli pročitati članak prije nego dospije na naslovnicu, već da se ostalim potencijalnim autorima olakša pisanje za naslovnicu.
- Heisenberg
A nakon nekog vremena, ako budete uhvatili ritam pitanja, dobit cete ovlasti pisanja direktno na stranici i snimanja skica, tako da Suko moze eventualno pokazat na neke greske i davat savjete za poboljsanje.Suko je napisao/la:Draft tema postoji zato da se vas ostale potakne na pisanje članaka za portal.
Budući da nemamo niti približno dovoljno stalnih autora draft sekcija je uvijek otvorena kao i poziv svima da povremeno nešto napišu. (Na žalost sa prilično slabašnim odzivom).![]()
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Koliko sam upoznat pristup Draftu imaju samo registrirani korisnici.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
Naravno.max360se je napisao/la:Koliko sam upoznat pristup Draftu imaju samo registrirani korisnici.
-
Lutherus
Možda bi se nešto promjenilo kad bi postavljali i više vijesti iz open source svijeta. Nažalost masa vijesti propada i/ili zastari ili pak ostane kranje ignorirana a opet većina tih stvari je itekako važna za sve Linux korisnike no nekako uspijeva sve ostati u sijeni Ubunta. Ja osobno sad imam natrag više vremena pa ću se natrag malo više posvetiti tutorialima, recenzijama i vijestima iz opensourca, konkretno za početak idem sutra sa ovime http://blogs.computerworlduk.com/open-e ... /index.htm ipak em je važno em nas se svih tiče.
- Suko
- Site Admin
Slobodno stavite u rubriku Vijesti za objavu. Ne stignemo pratiti sve i nije ništa čudno da neke veće stvari zapostavimo. Zato i imamo tu rubriku na forumu.Lutherus je napisao/la:Možda bi se nešto promjenilo kad bi postavljali i više vijesti iz open source svijeta. Nažalost masa vijesti propada i/ili zastari ili pak ostane kranje ignorirana a opet većina tih stvari je itekako važna za sve Linux korisnike no nekako uspijeva sve ostati u sijeni Ubunta. Ja osobno sad imam natrag više vremena pa ću se natrag malo više posvetiti tutorialima, recenzijama i vijestima iz opensourca, konkretno za početak idem sutra sa ovime http://blogs.computerworlduk.com/open-e ... /index.htm ipak em je važno em nas se svih tiče.
-
Lutherus
Jer po mom skromnom mišljenju, što je više vijeti vezana za ubuntu i njemu izvedene sustave to se zajednica više pretvara u ubuntu za sve a ujedno i privlačimo više neozbiljnih i neodgovornih posjetitelja kao i negativnih komentara i svađa. Ipak je ovo linux za sve pa bi trebali biti objektivni i realni te pokrivati što je više moguće vijesti. Znam da vas nekolicina ne može sve pratiti i raditi al samo kažem da mi srce puca kad se neka vijest vezana za ubuntu par minuta nakon objave objavi i kod nas dok stvari koje se tiču svih distribucija i korisnika jednostavno bude prelećene. No sad se budem ja brinul oko njih što je više moguće, dnevno barem 1 ili 2 
Ovo s komentarima na naslovnici nije normalano, ja to više ne ću čitati, ionako je pola komentara ista pašta samo drugo pakovanje.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
Ovaj clanak ce srusit sve rekordemax360se je napisao/la:Ovo s komentarima na naslovnici nije normalano, ja to više ne ću čitati, ionako je pola komentara ista pašta samo drugo pakovanje.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”