Komentiranje na Naslovnici

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bertone
Site Admin
Spol: M

Re: Komentiranje na Naslovnici

Post Postao/la bertone »

Meni osobno baš i nije jasan koncept teme gdje se objavljuju članci za portal (naslovnicu),... mislim OK je da postoji ta tema no mišljenja sam da osim adminima i člana koji je postao članak ništa osim naslova ne bi trebalo biti vidljivo jer ovako pročitam članak na forumu i par dana kasnije nema iznenađenja kad posjetim naslovnicu jer osim već pročitanog (uz eventualno neku korekciju gramatičke prirode) osvane pokoja slika i to je to.

Nastavno na navedeno, mogućnost stavljanja komentara na objavljeni članak bi recimo mogla biti ograničena na recimo tjedan dana nakon čega bi se cijeli članak s komentarima preselio u novu temu na forumu gdje bi članovi ukoliko žele mogli nastaviti komentiranje.
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Draft tema postoji zato da se vas ostale potakne na pisanje članaka za portal.
Otvorena je zato da ljudi koji ne surađuju direktno s nama mogu u trenutku inspiracije napisati nešto, okačiti u draft sekciju i nakon ispravki očekivati da se članak objavi.
Budući da nemamo niti približno dovoljno stalnih autora draft sekcija je uvijek otvorena kao i poziv svima da povremeno nešto napišu. (Na žalost sa prilično slabašnim odzivom). :(
Znači, draft nije tu zato da bi ostali mogli pročitati članak prije nego dospije na naslovnicu, već da se ostalim potencijalnim autorima olakša pisanje za naslovnicu. ;)
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Suko je napisao/la:Draft tema postoji zato da se vas ostale potakne na pisanje članaka za portal.
Otvorena je zato da ljudi koji ne surađuju direktno s nama mogu u trenutku inspiracije napisati nešto, okačiti u draft sekciju i nakon ispravki očekivati da se članak objavi.
Budući da nemamo niti približno dovoljno stalnih autora draft sekcija je uvijek otvorena kao i poziv svima da povremeno nešto napišu. (Na žalost sa prilično slabašnim odzivom). :(
Znači, draft nije tu zato da bi ostali mogli pročitati članak prije nego dospije na naslovnicu, već da se ostalim potencijalnim autorima olakša pisanje za naslovnicu. ;)
A nakon nekog vremena, ako budete uhvatili ritam pitanja, dobit cete ovlasti pisanja direktno na stranici i snimanja skica, tako da Suko moze eventualno pokazat na neke greske i davat savjete za poboljsanje.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
max360se

Post Postao/la max360se »

Koliko sam upoznat pristup Draftu imaju samo registrirani korisnici.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

max360se je napisao/la:Koliko sam upoznat pristup Draftu imaju samo registrirani korisnici.
Naravno.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Možda bi se nešto promjenilo kad bi postavljali i više vijesti iz open source svijeta. Nažalost masa vijesti propada i/ili zastari ili pak ostane kranje ignorirana a opet većina tih stvari je itekako važna za sve Linux korisnike no nekako uspijeva sve ostati u sijeni Ubunta. Ja osobno sad imam natrag više vremena pa ću se natrag malo više posvetiti tutorialima, recenzijama i vijestima iz opensourca, konkretno za početak idem sutra sa ovime http://blogs.computerworlduk.com/open-e ... /index.htm ipak em je važno em nas se svih tiče.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Lutherus je napisao/la:Možda bi se nešto promjenilo kad bi postavljali i više vijesti iz open source svijeta. Nažalost masa vijesti propada i/ili zastari ili pak ostane kranje ignorirana a opet većina tih stvari je itekako važna za sve Linux korisnike no nekako uspijeva sve ostati u sijeni Ubunta. Ja osobno sad imam natrag više vremena pa ću se natrag malo više posvetiti tutorialima, recenzijama i vijestima iz opensourca, konkretno za početak idem sutra sa ovime http://blogs.computerworlduk.com/open-e ... /index.htm ipak em je važno em nas se svih tiče.
Slobodno stavite u rubriku Vijesti za objavu. Ne stignemo pratiti sve i nije ništa čudno da neke veće stvari zapostavimo. Zato i imamo tu rubriku na forumu.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Jer po mom skromnom mišljenju, što je više vijeti vezana za ubuntu i njemu izvedene sustave to se zajednica više pretvara u ubuntu za sve a ujedno i privlačimo više neozbiljnih i neodgovornih posjetitelja kao i negativnih komentara i svađa. Ipak je ovo linux za sve pa bi trebali biti objektivni i realni te pokrivati što je više moguće vijesti. Znam da vas nekolicina ne može sve pratiti i raditi al samo kažem da mi srce puca kad se neka vijest vezana za ubuntu par minuta nakon objave objavi i kod nas dok stvari koje se tiču svih distribucija i korisnika jednostavno bude prelećene. No sad se budem ja brinul oko njih što je više moguće, dnevno barem 1 ili 2 :mrgreen:
max360se

Post Postao/la max360se »

Ovo s komentarima na naslovnici nije normalano, ja to više ne ću čitati, ionako je pola komentara ista pašta samo drugo pakovanje.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

max360se je napisao/la:Ovo s komentarima na naslovnici nije normalano, ja to više ne ću čitati, ionako je pola komentara ista pašta samo drugo pakovanje.
Ovaj clanak ce srusit sve rekorde 8-)
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Odgovori