barem je open source sam projekt, iako alati nisu. pokazal sam to staroj danas nakon kaj je platila frajeru 800 kuna za nadogradnju softwarea i sokirala se da bi neko mogel ovakve stvari radi besplatno. Onda sam joj malo objasnil filozofiju open sourcea, pokazal postove od Vlade i ostala je u dobrom soku te intrigirana da sazna vise.
Plus kaj sam saznal da je stara zavrsila poslovnu informatiku, ali nikad nije dobila sansu raditi u struci nego ko cisti ekonomist/knjigovođa pa joj je to oslo u zaborav, ali je to dosta objasnilo zakaj sam od malena imal racunalo doma.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Medojedni jazavac je napisao/la:barem je open source sam projekt, iako alati nisu. pokazal sam to staroj danas nakon kaj je platila frajeru 800 kuna za nadogradnju softwarea i sokirala se da bi neko mogel ovakve stvari radi besplatno. Onda sam joj malo objasnil filozofiju open sourcea, pokazal postove od Vlade i ostala je u dobrom soku te intrigirana da sazna vise.
Plus kaj sam saznal da je stara zavrsila poslovnu informatiku, ali nikad nije dobila sansu raditi u struci nego ko cisti ekonomist/knjigovođa pa joj je to oslo u zaborav, ali je to dosta objasnilo zakaj sam od malena imal racunalo doma.
Vlado
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”