Kul stvari koje nađemo na internetima

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Kul stvari koje nađemo na internetima

Post Postao/la shrike »

PunkBastard je napisao/la:mislim da mi nevalja??? mislim ??, 20k ampera, nije to otpor ili napon zaboga
Dobro, kaj pa toliko ide u LHC :D Možda je čovjek samo nešto lagano fulao, ono inspiriran higsovim bozonom fulao za što računa struju! rofl rofl rofl
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Cooleech
Moderator
Spol: M

Post Postao/la Cooleech »

Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Cooleech je napisao/la:http://books.google.hr/books?id=HiUvAAAACAAJ :sokiran :D
Googlaš se, je li? :D rofl
Kr1stian

Post Postao/la Kr1stian »

kova-ng je napisao/la:To me podsjetilo, kad sam u srednjoj imao test iz fizike. Rješavao neki divlji zadatak u kojem mi je rezultat ispao oko 20 000 A (ampera). I vidim ja da tu nešt neštima, a budući da je bio kraj sata i nisam stigao ništ ispravit, samo sam pokraj tog zadatka napiso "Mislim da mi ovo nevalja". Nakon tjedan dana, kad je prof ispravio testove, pokraj mog navedenog teksta je pisalo "Dobro misliš". :D
Hmm fizika..... Mi smo imali u srednjoj situaciju da ak neko nije došel na ispit, onda je drugi put znal dobiti opet taj isti ispit za pisati.
Na to je računal i jedan iz našeg razreda pa prvi put nije došel a neko drugi mu je zapisal sve zadatke. Doma ih je rešil i sve zapamtil. Drugi put je dobil za rešavati ispit i sve je prepisal od A do Ž kak treba biti.

Drugi put dolazi profesor i veli njemu, dobil si 5 jer si sve zadatke izračunal točno. Lik sav sretan, smije se i gleda nas okolo..... kad odjenput veli njemu profesor " Zaboravil sam napomenuti da si dobil 5 iz onih zadataka koje su oni pisali prvi put kad tebe nije bilo. Iz ovoga kaj si ti dobil za pisati si dobil 1 jer nisi ništ točno rešil". Lik opče nije pogledal je li dobil iste zadatke il je morti dobil čist druge .... samo je prepisal ono kaj smo mi prvi put pisali rofl
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
zole052

Post Postao/la zole052 »

Hobotnica – majstor kamuflaže
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Abzeenth je napisao/la:
Cooleech je napisao/la:http://books.google.hr/books?id=HiUvAAAACAAJ :sokiran :D
Googlaš se, je li? :D rofl
Guilty as charged! :D
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
jasox

Post Postao/la jasox »

Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
mario1

Post Postao/la mario1 »

[quote="zole052"]Hobotnica – majstor kamuflaže

Octopus vs Shark:
http://www.youtube.com/watch?v=p9A-oxUMAy8
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Lutherus je napisao/la:
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Odgovori