meni sekunda gore-dole ne znači ništa, ali uvažavam i drukčije stavove
Gentoo vodič za kolerike
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Gentoo vodič za kolerike
mislim, ok ako ti to nešto znači 
Niko ti ne govori za stage1, iz stage1 sam radio Gentoo i naravno odustao jer je nepotrebno (daje jedino na performansama kompajlera) i komplicirano, zahtijeva poznavanje C, mozes jos uvjek jer nije ukinut samo nije preporucljiv. Ali tako ces jos duze instalirati svoj Gentoo, tako da ne znam odakle si ga izvukao i odakle ti to da je ukinut
i mislim da u njemu nije nikad bilo greske
- drone
- Moderator
Mogu te zamisliti kako napeto iščekuješ login s prstima položenima na tipkebanned je napisao/la:ne bas jer cu sifru upisati jednu sekundu prije, a dio po dio od boota do firefoxa i loigiranja na forum to ce narasti na 7 sekundi, e to je vec ozbiljan propust
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Evo procitaj FAQ na njihovoj stranici pise ovako: " A stage3 installation is the only supported installation as of now."banned je napisao/la:Niko ti ne govori za stage1, iz stage1 sam radio Gentoo i naravno odustao jer je nepotrebno (daje jedino na performansama kompajlera) i komplicirano, zahtijeva poznavanje C, mozes jos uvjek jer nije ukinut samo nije preporucljiv. Ali tako ces jos duze instalirati svoj Gentoo, tako da ne znam odakle si ga izvukao i odakle ti to da je ukinut
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Nekad mi se ucini da sam na net.hr a ne na LinuxzasveYeti je napisao/la:Evo procitaj FAQ na njihovoj stranici pise ovako: " A stage3 installation is the only supported installation as of now."banned je napisao/la:
Procitaj ti ovo:
http://www.gentoo.org/doc/en/faq.xml#stage12
"The Gentoo Handbook only describes a Gentoo installation using a stage3 tarball. However, Gentoo still provides stage1 and stage2 tarballs"
Zanima me jos uvjek odgovor na nagradno pitanje:
Koja je to najveca greska u stage1
-
Lutherus
Gentoo team više ne suporta stage1. Kuharica je i prije pokrivala instalaciju od stage3.
Osim ako nemaš neke informacije koje ni oni sami nemaju kao što Canonical ima informacije da Nvidia supporta Mir bez da Nvidia ima te informacije.
と二重のアカウントを持つ人々がいる
Zanima te odgovor? Super. Danas nisam raspoložen da se ponavljam. Ako se nekome ne čita ili m u je TLDR nije moj problem.
Osim ako nemaš neke informacije koje ni oni sami nemaju kao što Canonical ima informacije da Nvidia supporta Mir bez da Nvidia ima te informacije.
と二重のアカウントを持つ人々がいる
Zanima te odgovor? Super. Danas nisam raspoložen da se ponavljam. Ako se nekome ne čita ili m u je TLDR nije moj problem.
Znas li ti citati Gentoo handbook?
Gentoo nikad nije ukinuo stage1 i stage1 nikad nije imao gresku
Gentoo nikad nije ukinuo stage1 i stage1 nikad nije imao gresku
-
Lutherus
Nije imal grešku? Odlično! Odlično!
Ti fakat ne znaš da su na stage1 prilikom instalacije masovno krepavali monitori i to ne samo monitori nego i dobar dio periferne opreme?
Gle, stage 1 nije više podržan. Sad sam prošel 3 repozitorija i ne mogu naći ono kaj ti pričaš. Ako imaš informacije koje Gentoo team nema ajd ih podjeli no nemoj izmišljati. 22.3.2011 je stage1 zadnji puta bil stable i više se ne koristi.
Ti fakat ne znaš da su na stage1 prilikom instalacije masovno krepavali monitori i to ne samo monitori nego i dobar dio periferne opreme?
Gle, stage 1 nije više podržan. Sad sam prošel 3 repozitorija i ne mogu naći ono kaj ti pričaš. Ako imaš informacije koje Gentoo team nema ajd ih podjeli no nemoj izmišljati. 22.3.2011 je stage1 zadnji puta bil stable i više se ne koristi.
Sjetim se uvijek kod ovakvih rasprava one stare...
Don't feed the troll!
Odustajem od daljnjeg postanja u ovom topicu jer vec sa prvim postom sam shvatio da nisam ni trebao pisati nista...
Don't feed the troll!
Odustajem od daljnjeg postanja u ovom topicu jer vec sa prvim postom sam shvatio da nisam ni trebao pisati nista...
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
Lijepo sam ti dao link na Gentoo stranicu koji znaci:Lutherus je napisao/la:Nije imal grešku? Odlično! Odlično!
Da stage1 nije nikad ukinut.
Ti lazi dalje samog sebe koliko hoces.
Ali cu te zamoliti link da vidim kako je to krepao nekome monitor koristec stage1 ???
Daj mi taj LINK ??? Daj mi bilo koji link u vezi GRESKE stage-a1 ?????
Ja mislim da vi trolate, neki lazu i izmisljaju...Yeti je napisao/la:Sjetim se uvijek kod ovakvih rasprava one stare...
Don't feed the troll!
Zadnja izmjena: banned, dana/u 11 ožu 2013, 15:06, ukupno mijenjano 3 puta.