Gentoo vodič za kolerike

Diskusije o raznim Linux distribucijama.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Lutherus

Re: Gentoo vodič za kolerike

Post Postao/la Lutherus »

A kave u Dori sa Gentoo ekipom? I Rv@foi?
Btw, moramo jedan dan na kavu.
Yeti
Spol: M

Post Postao/la Yeti »

Lutherus je napisao/la:A kave u Dori sa Gentoo ekipom? I Rv@foi?
Btw, moramo jedan dan na kavu.
Ma pusti ga, nezna sto prica! Cujemo se... ;)
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Lutherus

Da su mi `98 kad dobil Mandrake pričali takve stvari danas bi najvjerojatnije imal Windows 7 ili iMac i preziral sve kaj nije Microsoft/Apple.
banned

Post Postao/la banned »

Yeti je napisao/la:Mislim da nemas smisla vrijeđati Lutherusa jer koliko ga poznajem mogu reci da mu je linux u malom prstu! A ni druge! Vjerujem da je u pravu jer sam x puta citao to sto prica... To sto ne mozes podnijeti da nisi u pravu ne moras ispoljavati kroz vrijeđanje i agresiju, nismo u vrticu!
Ja njega ne vrijedam, ja samo zelim da on ne laze i ne dezinformira korisnike.
Za boldano: Jesi li ti normalan ? Pa ja bi ti sad razbio glavu da te vidim jer upravo ti vrijedas i to opasno.
Stage1 nije vise podrzan kao klasicna instalacija, nema vise handbook za njega, ali on je i dalje tu i dalje imas Gentoo podrsku za njega i nema nikakvih gresaka.
Evo ti gentoo podrska za stage 1: http://www.gentoo.org/doc/en/faq.xml#stage12, vec sam je dao..
Zadnja izmjena: banned, dana/u 11 ožu 2013, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Yeti

Post Postao/la Yeti »

banned je napisao/la:
Yeti je napisao/la:Mislim da nemas smisla vrijeđati Lutherusa jer koliko ga poznajem mogu reci da mu je linux u malom prstu! A ni druge! Vjerujem da je u pravu jer sam x puta citao to sto prica... To sto ne mozes podnijeti da nisi u pravu ne moras ispoljavati kroz vrijeđanje i agresiju, nismo u vrticu!
Ja njega ne vrijedam, ja samo zelim da on ne laze i ne dezinformira korisnike.
Za boldano: Jesi li ti normalan ? Pa ja bi ti sad razbio glavu da te vidim jer upravo ti vrijedas i to opasno.
szbunjen 8-) :bjezi
Time samo pokazujes da je tako ovo sto je boldano! Polako mi se sve vise cini da se post po post priblizavas tome da ostvaris svoj nick... OPET!

No dosta OFFTOPIC-a!
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
banned

Post Postao/la banned »

I ne bi trebali mijesati rijeci ukinut i nepodrzan, stage1 nije podrzan od kad je maknut iz handbooka naravno, ali nije ukinut jer jos uvjek u Gentoo postoji bootstrap.sh.
Tako da niko nije ukinuo podrsku, vec samo nije preporucena za korisnika vec je koriste developeri i korisnici po zelji i gresaka nikad nije bilo.
Lutherus

Klokan, opomena.Procitaj pravila foruma. Bez vrijedanja. Ovakvo ponasanje se ne ce tolerirati. Takoder dupli racuni nisu ozbiljni.
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Eto Luth ispade sad nismo nikad ni instalirali Gentoo.
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Ne brini, klokan je opet skočio u ponor, odnosno banned je banned rofl
Simpatičan mladić.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Lutherus

ovo je tradicija
Zaključano