Gentoo vodič za kolerike
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
-
Lutherus
Re: Gentoo vodič za kolerike
A kave u Dori sa Gentoo ekipom? I Rv@foi?
Btw, moramo jedan dan na kavu.
Ma pusti ga, nezna sto prica! Cujemo se...Lutherus je napisao/la:A kave u Dori sa Gentoo ekipom? I Rv@foi?
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
-
Lutherus
Da su mi `98 kad dobil Mandrake pričali takve stvari danas bi najvjerojatnije imal Windows 7 ili iMac i preziral sve kaj nije Microsoft/Apple.
Ja njega ne vrijedam, ja samo zelim da on ne laze i ne dezinformira korisnike.Yeti je napisao/la:Mislim da nemas smisla vrijeđati Lutherusa jer koliko ga poznajem mogu reci da mu je linux u malom prstu! A ni druge! Vjerujem da je u pravu jer sam x puta citao to sto prica... To sto ne mozes podnijeti da nisi u pravu ne moras ispoljavati kroz vrijeđanje i agresiju, nismo u vrticu!
Za boldano: Jesi li ti normalan ? Pa ja bi ti sad razbio glavu da te vidim jer upravo ti vrijedas i to opasno.
Stage1 nije vise podrzan kao klasicna instalacija, nema vise handbook za njega, ali on je i dalje tu i dalje imas Gentoo podrsku za njega i nema nikakvih gresaka.
Evo ti gentoo podrska za stage 1: http://www.gentoo.org/doc/en/faq.xml#stage12, vec sam je dao..
Zadnja izmjena: banned, dana/u 11 ožu 2013, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.
banned je napisao/la:Ja njega ne vrijedam, ja samo zelim da on ne laze i ne dezinformira korisnike.Yeti je napisao/la:Mislim da nemas smisla vrijeđati Lutherusa jer koliko ga poznajem mogu reci da mu je linux u malom prstu! A ni druge! Vjerujem da je u pravu jer sam x puta citao to sto prica... To sto ne mozes podnijeti da nisi u pravu ne moras ispoljavati kroz vrijeđanje i agresiju, nismo u vrticu!
Za boldano: Jesi li ti normalan ? Pa ja bi ti sad razbio glavu da te vidim jer upravo ti vrijedas i to opasno.
Time samo pokazujes da je tako ovo sto je boldano! Polako mi se sve vise cini da se post po post priblizavas tome da ostvaris svoj nick... OPET!
No dosta OFFTOPIC-a!
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
I ne bi trebali mijesati rijeci ukinut i nepodrzan, stage1 nije podrzan od kad je maknut iz handbooka naravno, ali nije ukinut jer jos uvjek u Gentoo postoji bootstrap.sh.
Tako da niko nije ukinuo podrsku, vec samo nije preporucena za korisnika vec je koriste developeri i korisnici po zelji i gresaka nikad nije bilo.
Tako da niko nije ukinuo podrsku, vec samo nije preporucena za korisnika vec je koriste developeri i korisnici po zelji i gresaka nikad nije bilo.
-
Lutherus
Klokan, opomena.Procitaj pravila foruma. Bez vrijedanja. Ovakvo ponasanje se ne ce tolerirati. Takoder dupli racuni nisu ozbiljni.
- drone
- Moderator
Ne brini, klokan je opet skočio u ponor, odnosno banned je banned
Simpatičan mladić.
Simpatičan mladić.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch