Najbolja stvar za RSS koju sam koristio. Nije mi jasno...
Gasi se Google Reader :(
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Gasi se Google Reader :(
Ostao sam šokiran kad sam ovo vidio http://googlereader.blogspot.com/2013/0 ... eader.html
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Gasi se Google Reader :(
Ja sam jučer to vidjela i tako sam se naživcirala. Nemam pojma što ću sad koristiti za RSS.
Kreteni.
Kreteni.
- drone
- Moderator
Nedavno sam tražio i isprobavao što bi mi bilo najbolje za RSS. Na kraju, potpuno suprotno UNIX filozofiji, sve potrpao u Thunderbird 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ja sam sebi našao rješenje!
https://chrome.google.com/webstore/deta ... hgmp?hl=en
Importirao sam sve se reader accounta i idemo dalje
Sigurno postoji hrpu ovakvih ekstenzija za sve browsere...
https://chrome.google.com/webstore/deta ... hgmp?hl=en
Importirao sam sve se reader accounta i idemo dalje
Sigurno postoji hrpu ovakvih ekstenzija za sve browsere...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Gogy
- Kontakt:
Ma ima ekstenzija ima i aplikacija, ali Google Reader koristim od samih početaka i preko web aplikacije i preko mobitela. Imao je sve što mi treba, bez suvišnih stvari i sad ovako... 
- Abzeenth
- Site Admin
Ma ima hrpa alternativa, od vlasničkih koje se PLAĆAJU
(jer free verzija dopušta samo 50 feedova) do addona i standalone desktop rješenja, ali moj problemčić je u tome što postoje 4 jako važna uvjeta koje taj reader mora ispunjavati. Google Reader ih je ispunjavao 
4 uvjeta? pa mogla si reć i 104... kad ih nisi navelaAbzeenth je napisao/la:Ma ima hrpa alternativa, od vlasničkih koje se PLAĆAJU(jer free verzija dopušta samo 50 feedova) do addona i standalone desktop rješenja, ali moj problemčić je u tome što postoje 4 jako važna uvjeta koje taj reader mora ispunjavati. Google Reader ih je ispunjavao
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Gogy
- Kontakt:
Feedly nije loša alternativa ali emocionalno sam vezan za Google Reader