čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iweb
Site Admin
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la iweb »

Ono, baš me zanima šta ima novog u mingw32-t1lib-tools, mingw32-t1lib-devel, mingw32-tlib-debug i hrpi takvih paketa. :)
Lax
Spol: Ž

Post Postao/la Lax »

iweb je napisao/la:Ono, baš me zanima šta ima novog u mingw32-t1lib-tools, mingw32-t1lib-devel, mingw32-tlib-debug i hrpi takvih paketa. :)
Ok tebe ne zanima, pa ajmo onda zaustaviti sav razvoji jer eto tebi to ne treba... :nee

One koga ne zanima nitko ne tjera da citaju apsolutno svaki changelog.
In which battle did Napolen die? His last one.
How can a man go 8 days whitout sleeping? Easy, sleep at night.
How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it? Anyway you want, because a concrete flor is very hard to crack.
max360se

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Kontam si zapikati jedan rpi model a posto ce mi bday za koju sedmicu. Ili to ili polovan thin client? Cini mi se prvo bolja opcija.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Lax je napisao/la:
iweb je napisao/la:Ono, baš me zanima šta ima novog u mingw32-t1lib-tools, mingw32-t1lib-devel, mingw32-tlib-debug i hrpi takvih paketa. :)
Ok tebe ne zanima, pa ajmo onda zaustaviti sav razvoji jer eto tebi to ne treba... :nee

Ne, nisam rekao da treba zaustaviti sav razvoj, ali zašto sam ono rekao? Obični ljudi neće čitati changelogove ni Firefoxa, a kamoli nekog tamo libraryja. Software mangeri uglavnom prikazuju changelogove (LMDE-ov prikazuje), ali to je mukotrpno uopće klikati OK kad ažuriraš stotine paketa, a kad ažuriraš tisuće... jao.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Uf, na moderatorskom dijelu foruma smo zaključili da se LZS zatvara i da postajemo dio linux.rs HULK također odlazi u zaborav jer su mrtvi, a hropen postaje torrent tracker na darknetu. grof prelazi na macos x, a ja na plan9.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shicy

Post Postao/la shicy »

:lulz
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

iweb je napisao/la:
Lax je napisao/la:

Ne, nisam rekao da treba zaustaviti sav razvoj, ali zašto sam ono rekao? Obični ljudi neće čitati changelogove ni Firefoxa, a kamoli nekog tamo libraryja. Software mangeri uglavnom prikazuju changelogove (LMDE-ov prikazuje), ali to je mukotrpno uopće klikati OK kad ažuriraš stotine paketa, a kad ažuriraš tisuće... jao.
Obični ljudi rijetko što čitaju. Mene često zanimaju pojedini changelogovi. Ok, ja sam vjerojatno neobičan ljud :)
Mislim, nećeš čitati tisuće logova nego samo neke koji te baš zanimaju pa ako su ti pri ruci tim bolje.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

@Lax

Mislim da nije samo do developera da odluci kaj bude u repoima odredjene distre.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Kaj mislite, oće S. Korea stvarno izvesti neki napad ili samo puno laju?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zaključano