čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
masteroman
Re: čavrljanje
Slamd64 je napisao/la:Puchovi su dobri.
Ma eto mozda se ipak moglo nesto napraviti, jer kostur vrijedi dosta, ali sta je tu je.
Ja sam dosad imao jos jednog "Salkana"![]()
Iako sam bio skeptican prema turskim proizvodima, pogotovo zbog niske cijene, ova dva su pravo dobro sluzila.
Za razliku od nekog kinezobera, kojeg sam prodao svog u dijelovima za oko 80 kn, to je bilo razmontirano sve.
Joj s tim biciklima uvijek neke avanture. Koliko puta mi je ili preskocio lanac ili pukla guma u sred voznje
Htio sam uzeti GT-a nekog, ali je 2x vise kostao od ovog. Ali eto, sve u svemu dobar je. Jedino ove naljepnice s cvjeticima malo smetaju
nije mi se dalo više s njim zezat jer mi se razletio u vožnji , normalno da sam puk'o
a vele kolko para tolko i muzike, ako je tako, onda sam ja s tim puchom dobio daleko više muzike nego što sam dao para
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
SAD odgodio testiranje interkontinentalnih raketa, što je S. Koreja iskoristila za žestoki napad i kreću na iskcravanje prema zapadnoj obali SAD-a!shrike je napisao/la:Ma da, ni meni ne djeluje realno da će sjever neki vrag napraviti. Ipak, da su pretjerali sa reakcijama, jesu. Iako, mislim da je veća tragedija što u subotu navečer nisam vani nego pišem ovo:P:P

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- dinosb
iv@n je napisao/la:SAD odgodio testiranje interkontinentalnih raketa, što je S. Koreja iskoristila za žestoki napad i kreću na iskcravanje prema zapadnoj obali SAD-a!shrike je napisao/la:Ma da, ni meni ne djeluje realno da će sjever neki vrag napraviti. Ipak, da su pretjerali sa reakcijama, jesu. Iako, mislim da je veća tragedija što u subotu navečer nisam vani nego pišem ovo:P:P
![]()
![]()
2025-te Ameri neće ni znati što ih je snašlo
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
Da li netko zna da li mozda postoji nekakav diagnostic tool za laptope?Mislim na ono da pristekas na usb i on ti ocita errore koji postoje u laptopu.Nesto poput diagnostic toola za osobne automobile.
- retsam
Možda je iv@n i u pravu kad kaže da Amerikanci prljavo igraju.
http://webcafe.net.hr/2013/04/07/0194007.63.jpg
http://webcafe.net.hr/2013/04/07/0194007.63.jpg
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Markec
Pomognite Kimu da dogura raketu do cilja
http://www.kongregate.com/games/dremelo ... nations-dx
u protivnom ga budete rasplakali
http://www.kongregate.com/games/dremelo ... nations-dx
u protivnom ga budete rasplakali
Nešto je danas mirno. Kaj, odmor od teških diskusija u zadnjih par dana?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Kaje shrike os se prepucavat? E pa tak si debel da ne stanes u euklidski prostor.shrike je napisao/la:Nešto je danas mirno. Kaj, odmor od teških diskusija u zadnjih par dana?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.