čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: čavrljanje

Post Postao/la Lutherus »

slika
masteroman

Post Postao/la masteroman »

Slamd64 je napisao/la:Puchovi su dobri.
Ma eto mozda se ipak moglo nesto napraviti, jer kostur vrijedi dosta, ali sta je tu je.
Ja sam dosad imao jos jednog "Salkana" :D
Iako sam bio skeptican prema turskim proizvodima, pogotovo zbog niske cijene, ova dva su pravo dobro sluzila.
Za razliku od nekog kinezobera, kojeg sam prodao svog u dijelovima za oko 80 kn, to je bilo razmontirano sve. :D
Joj s tim biciklima uvijek neke avanture. Koliko puta mi je ili preskocio lanac ili pukla guma u sred voznje :D
Htio sam uzeti GT-a nekog, ali je 2x vise kostao od ovog. Ali eto, sve u svemu dobar je. Jedino ove naljepnice s cvjeticima malo smetaju :D

nije mi se dalo više s njim zezat jer mi se razletio u vožnji , normalno da sam puk'o :)

a vele kolko para tolko i muzike, ako je tako, onda sam ja s tim puchom dobio daleko više muzike nego što sam dao para :D
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

shrike je napisao/la:Ma da, ni meni ne djeluje realno da će sjever neki vrag napraviti. Ipak, da su pretjerali sa reakcijama, jesu. Iako, mislim da je veća tragedija što u subotu navečer nisam vani nego pišem ovo :P:P:P
SAD odgodio testiranje interkontinentalnih raketa, što je S. Koreja iskoristila za žestoki napad i kreću na iskcravanje prema zapadnoj obali SAD-a!

slika

:lulz sopak stucise
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
dinosb

Post Postao/la dinosb »

iv@n je napisao/la:
shrike je napisao/la:Ma da, ni meni ne djeluje realno da će sjever neki vrag napraviti. Ipak, da su pretjerali sa reakcijama, jesu. Iako, mislim da je veća tragedija što u subotu navečer nisam vani nego pišem ovo :P:P:P
SAD odgodio testiranje interkontinentalnih raketa, što je S. Koreja iskoristila za žestoki napad i kreću na iskcravanje prema zapadnoj obali SAD-a!

slika

:lulz sopak stucise
rofl rofl
2025-te Ameri neće ni znati što ih je snašlo :lol:
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
Markec

Post Postao/la Markec »

slika
charuga
Spol: m

Post Postao/la charuga »

Da li netko zna da li mozda postoji nekakav diagnostic tool za laptope?Mislim na ono da pristekas na usb i on ti ocita errore koji postoje u laptopu.Nesto poput diagnostic toola za osobne automobile.
retsam

Post Postao/la retsam »

Možda je iv@n i u pravu kad kaže da Amerikanci prljavo igraju.

http://webcafe.net.hr/2013/04/07/0194007.63.jpg
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Markec

Post Postao/la Markec »

Pomognite Kimu da dogura raketu do cilja
http://www.kongregate.com/games/dremelo ... nations-dx
u protivnom ga budete rasplakali
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Nešto je danas mirno. Kaj, odmor od teških diskusija u zadnjih par dana?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

shrike je napisao/la:Nešto je danas mirno. Kaj, odmor od teških diskusija u zadnjih par dana?
Kaje shrike os se prepucavat? E pa tak si debel da ne stanes u euklidski prostor.

:facepalm
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Zaključano