TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Debian fan club
istinu zboriš
jucer instalirao updateove i blokiro mi komp... samo je mis radio i mogao sam u konzolu... nista drugo 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
koju verziju koristiš
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
stable dakakoshrike je napisao/la:koju verziju koristiš
mislim... nakon reseta je proradilo normalno ali svejedno
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
šta se updatealo? mislim, to je katastrofa šta se desilo. pogotovo za stable granu.
hrpa nekih lob-ova i dok ih je instaliralo samo od jednom puf... ne radi nista... pustio da stoji i dalje nista i nekon nekog vremena reseirao komp i proradilo... razocaran sam...Shicy je napisao/la:šta se updatealo? mislim, to je katastrofa šta se desilo. pogotovo za stable granu.
heh...nezgodni su updatei pustih libova, ali to bi bar na stableu trebalo bit bezopasno...
-
os7een
- Spol: M
Dependency hell zna ponekad biti party breaker 
Bitno da sada radi sve kako spada
nije sada to bitno... ako koristim stare pakete ocu da to radi kako treba... prvo sami problemi pa ih nekako rjesim pa reko valjda je to to... ali ne, dodje novi problem ali reko valjda ce to brzo rjesiti kada je prijavljen bug... pa onda evo malo smrzneos7een je napisao/la:Dependency hell zna ponekad biti party breaker
skida se manjaro pa ako bude volje mozda ga stavim ovi vikend
-
wintermute
pokusao sam sa tim, sa .deb sa samog steama download (steam_latest.deb) i ovim http://repo.steampowered.com/steam/pool/steam/s/steam/ i ni jedan mi nije uspeo..zole052 je napisao/la:ako slucajno netko nezna ima deb paket za steam za wizija... za sada sve normalno radi
https://github.com/GhostSquad57/Steam-I ... for-Wheezy
moguce da radim nesto pogresno..