Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Humor, šaljive slike/video...

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Captain Hook
Evo jedne stvari da se zamisliš... +1 Maroon 5
Intel Core i5 430M 2.27Ghz x 4
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
- Cooleech
- Moderator

K vragu..
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ko da imam fejs na torlačkom 

jedan stari, ali meni uvijek smiješan...
visili medo i zeko jedan dan u šumi, krepivali od dosade. šta će, šta će, kaže zeko: medo, ajmo mi prebit vuka. kaže medo: neloša ideja, ali... zašto? moramo imati neki razlog. kaže zeko: pa... zato jer nema kapu! i idu oni šumom, sretnu vuka, zeko sav sretan: vuče! di je kapa? vuk gleda lijevo, desno, tko tu koga, kakva kapa, a zeko: medo! mlati!
drugi dan, opet, medo i zeko vise, dosadno, vrište od dosade, kaže opet zeko: ajmo mi opet prebit vuka! kaže medo: a zašto? kaže zeko: pa ajmo opet zbog kape. i njih 2 opet kroz šumu, nalete na vuka, zeko opet sav sretan: vuče! a di je kapa? vuk unezvjereno gleda, a zeko: medo! mlati!
treći dan opet ova dva crkavaju, i opet zeko predloži da prebiju vuka. na to će medo: pa dobro, al moramo smislit neki bolji razlog, i kreten bi već naučio da nosi kapu. kaže zeko: pa... zbog cigareta! sigurno neće imat cigarete. međutim, čula sve to lija iza grma i sažalila se nad jadnim vukom i brže-bolje trč i ispriča sve vuku.
i tako, krenu medo i zeko kroz šumu, nalete na vuka, a on će: di ste dečki, šta ima, jeste za cigaretu? evo ima, marlboro, ronhill, walter wolf, filter160, koju god želite...
a zeko će: vuk! a di je kapa???
visili medo i zeko jedan dan u šumi, krepivali od dosade. šta će, šta će, kaže zeko: medo, ajmo mi prebit vuka. kaže medo: neloša ideja, ali... zašto? moramo imati neki razlog. kaže zeko: pa... zato jer nema kapu! i idu oni šumom, sretnu vuka, zeko sav sretan: vuče! di je kapa? vuk gleda lijevo, desno, tko tu koga, kakva kapa, a zeko: medo! mlati!
drugi dan, opet, medo i zeko vise, dosadno, vrište od dosade, kaže opet zeko: ajmo mi opet prebit vuka! kaže medo: a zašto? kaže zeko: pa ajmo opet zbog kape. i njih 2 opet kroz šumu, nalete na vuka, zeko opet sav sretan: vuče! a di je kapa? vuk unezvjereno gleda, a zeko: medo! mlati!
treći dan opet ova dva crkavaju, i opet zeko predloži da prebiju vuka. na to će medo: pa dobro, al moramo smislit neki bolji razlog, i kreten bi već naučio da nosi kapu. kaže zeko: pa... zbog cigareta! sigurno neće imat cigarete. međutim, čula sve to lija iza grma i sažalila se nad jadnim vukom i brže-bolje trč i ispriča sve vuku.
i tako, krenu medo i zeko kroz šumu, nalete na vuka, a on će: di ste dečki, šta ima, jeste za cigaretu? evo ima, marlboro, ronhill, walter wolf, filter160, koju god želite...
a zeko će: vuk! a di je kapa???
Those who stand for nothing fall for anything.
- calisto053
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.