Tech Tip Videos on linuxzasve.com :)

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
zole052
Spol: M

Tech Tip Videos on linuxzasve.com :)

Post Postao/la zole052 »

Ovako, sada se snimaju ovi filmici sto idu na youtube i linkovi bi trebali ici na wiki.open.hr a jel tko... razmisljo sam zasto ti filmici ne zavrse i na http://www.linuxzasve.com?
Ko primjer bi naveo http://www.linuxjournal.com/ , on ima onako sa desne strane malo dolje rubriku "Tech Tip Videos" i onako svako toliko svane neki filmic kako napraviti ovo, kako napraviti ono... kratki su filmici o svemu i svacemu, traju oko minute svaki i edukativni su za pocetnika (pogledajte si par za primjer), ja pogledam uvijek sve cak iako znam kako se radi ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Archon

Re: Tech Tip Videos on linuxzasve.com :)

Post Postao/la Archon »

Mislim da bi to imalo smisla kad nebi imali Wiki na koji se dolazi jednim klikom misa.
Pogledao sam filmice sa tog sajta i da sam ih vidio ranije.... Fedora 10 bi jos bila na mome lapu :mrgreen:
Mozda mi je lik sa videa malo prebrz, srecom postoji pauza koja zlata znaci za nas ljude u godinama kava
zole052

Post Postao/la zole052 »

Je ali na wiki ces otici kada ti nesto treba a ovako bi te na neki nacin privlacio filmic na portalu pa bi pogledo i naucio nesto novo iako ti sada ne treba...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Archon

Post Postao/la Archon »

U tom slucaju te podrzavam, vizionar si u dusi... svaka cast sroker
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Svaki zanimljivi video tutorijal može se objaviti kao vijest na portalu.... u par rečenica objasniti o čemu se radi, i ispod Flash video (znači ne link, već baš video).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Odgovori