Naši ljubimci

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

mist
Spol: Ž

Re: čavrljanje

Post Postao/la mist »

Abzeenth je napisao/la:Mama mu ne da. :(
Moja je ista takva. :(
Nije ni moja nikad meni dala.
A ćaća je je uvijek srao.
Ali sam imala nepobjediv i nenadjebiv izgovor: Našla sam tu /koja već životinja jest/ uz cestu, skoro je umrla od gladi. Jeste me odgojili da puštam živa bića da krepivaju od gladi??? Ako ti smeta, ti ju vrati nazad na cestu, ja sam tvoja kćer i ja to ne mogu. /win. Deset minuta nakon toga, životinja bi spavala zagrljena s roditeljskom jedinicom. Danas mi ih otimaju iz ruku i nose sa sobom.
Those who stand for nothing fall for anything.
mist

Post Postao/la mist »

PunkBastard je napisao/la:Ja bi htio dobermana, vranu i wallabyja, trenutno imam psa ali labradora. Labradore baš ne volim jer su niski i nisu zanimljivi, od mačaka bi htio imati neku kratkodlaku, Chausies ili Cornish Rex vrste, trenutno imam neke 2 "obične" koje su previše zaigrane što također ne volim, više volim kada grebu na sve strane.
Ja imam mješanca rota (iste boje ko i doberman), crnu mačku (jebeš mi sve, al kad lovi to i leti) a hrčku ćemo nalijepit masku. Dovoljno? :-D
PunkBastard
Spol: M

Post Postao/la PunkBastard »

Rotweileri su isto zakon psi, kum mi je imao jednog koji je bio super, samo su se ljudi bojali dok je lajao iza vrata ali ovako kada je bio blizu nekoga da nije bilo nikakve barijere nikada nikoga nije ugrizao, niti je bio agresivan općenito i onda ga je jedan otrovao (ostavio otrov za parcove valjda ispod vrata dvorišta ("kapije")) jer je bio uvjeren da je baš taj pas davio njegove kokoši a ispostavilo je da je bio sasvim drugi pas.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

mist je napisao/la:Nije ni moja nikad meni dala.
A ćaća je je uvijek srao.
Ali sam imala nepobjediv i nenadjebiv izgovor: Našla sam tu /koja već životinja jest/ uz cestu, skoro je umrla od gladi. Jeste me odgojili da puštam živa bića da krepivaju od gladi??? Ako ti smeta, ti ju vrati nazad na cestu, ja sam tvoja kćer i ja to ne mogu. /win. Deset minuta nakon toga, životinja bi spavala zagrljena s roditeljskom jedinicom. Danas mi ih otimaju iz ruku i nose sa sobom.
Ja sam spasila malu kujicu mješanku pinča i jazavčara u sedmom ili osmom osnovne. Našla sam veterinara, platila pregled, cjepivo i tablete protiv glista. Onda moja mama nije dala da taj minijaturni pas uopće ulazi u kuću, pa je sirotica spavala u nekoj kutiji pred vratima. A stari je krajem tog tjedna uzeo psa i dao ga nekom ciganu iz ulice. Od tad sam sigurna da me roditelji ne vole, a vjerojatno ni ikog drugog osim sebe.

Doduše, sad imaju zlatnog retrivera kojeg je stari nabavio, stara ga se boji pa mora biti zatvoren u posebnom dijelu dvorišta, a kad slučajno pobjegne ili uđe u kuću, onda ga stari tuče. Kad je bio mali, djed i stari su ga vezali lancem za drvo.

Mrzim svoju obitelj. Nekim ljudima naprosto ne bi smjelo biti dozvoljeno imati kućne ljubimce. Ili djecu. Ili bilo što drugo.
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Nije problem ni mali prostor koliko cinjenica da ce stari morati preuzeti brigu o zivotinji kad ukucanima prestane biti zanimljiva. Konkretan slucaj je jedan komsija koji sad voda psa kojeg su prije djeca vodila u setnju. Sad je zivotinja stara vec i vjerujem da im vise nije zanimljiva. Ne znam, ali zivotinja u stanju je mucenje i to je razlog sto ta ideja nikad nije zazivila u mom slucaju. A ni nesto kompaktnije ne dolazi u obzir.
mist

Post Postao/la mist »

Abzeenth je napisao/la:Od tad sam sigurna da me roditelji ne vole, a vjerojatno ni ikog drugog osim sebe.

Doduše, sad imaju zlatnog retrivera kojeg je stari nabavio, stara ga se boji pa mora biti zatvoren u posebnom dijelu dvorišta, a kad slučajno pobjegne ili uđe u kuću, onda ga stari tuče. Kad je bio mali, djed i stari su ga vezali lancem za drvo.

Mrzim svoju obitelj. Nekim ljudima naprosto ne bi smjelo biti dozvoljeno imati kućne ljubimce. Ili djecu. Ili bilo što drugo.
Hmm... neću suditi...
Ali dvije činjenice kojima se vodim:
1. Ne vjeruj čovjeku koji ne voli životinje.
2. For every puppy you buy, an abandoned one dies.

Vjerojatno nitko od vas nije igrao The Sims 3. Igra je šrot, zbagana u penis, loša. Ali je EA napravila jednu jedinu stvar kojom su zaslužili moje poštovanje: U Sims 3 Pets ekspanziji, naime, nije moguće kupiti životinju. Jedini način da vaš Sim nabavi mačku/psa/konja/crva jest zgrab lutalice. ::bravo Nema pet shopova, ako hoćete psa za svog Sima - trebate se sprijateljiti i onda adopt. ::bravo
bertone
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la bertone »

Moj stari je jednom htio staviti rotvajlera na lanac (ono, dolaze gosti pa će smetati) .. rotvajler nije smetao gostima, ali im je smetala njegova kučica :lol: :lol:

Dok sam imao tog psa (i dok sam živio s starcima) pas nikad nije bio na lancu .. sad stari ima nekakvog mješanca koji je po cijele dane svezan lancem, a stara svake dvije godine nabavlja novu mačku .. biti će da im falim :)
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 25 lip 2013, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Abzeenth
Site Admin

Slamd64 je napisao/la:Nije problem ni mali prostor koliko cinjenica da ce stari morati preuzeti brigu o zivotinji kad ukucanima prestane biti zanimljiva. Konkretan slucaj je jedan komsija koji sad voda psa kojeg su prije djeca vodila u setnju. Sad je zivotinja stara vec i vjerujem da im vise nije zanimljiva. Ne znam, ali zivotinja u stanju je mucenje i to je razlog sto ta ideja nikad nije zazivila u mom slucaju. A ni nesto kompaktnije ne dolazi u obzir.
Moji imaju kuću i ogromno dvorište, tako da prostor nikad nije bio problem. Problem je u ljudima - oni su naprosto takvi da ne vole životinje, ili ih smatraju objektima za iživljavanje. Moja stara je opsjednuta čišćenjem, pa se njoj životinje "gade", kad vidi mačke onda se odmiče od njih a kad joj se neka približi onda vrišti. Poremećeni su, što drugo reći.
mist je napisao/la:Ali dvije činjenice kojima se vodim:
1. Ne vjeruj čovjeku koji ne voli životinje.
2. For every puppy you buy, an abandoned one dies.
Da, ovo definitivno. Onaj prvi dio citata je suvišan, jer si ovim drugim već sudila ;)

Dečko i ja planiramo udomiti neku macu ili psa čim se preselimo u stan u kojem će to biti dozvoljeno. Ja sam namjeravala volontirati u nekom azilu, ali ne mogu ni pogledati te životinje bez da se rasplačem, a sumnjam da bih bila od ikakve pomoći ako bih po cijele dane samo cmizdrila i grlila te životinje :pogled_dolje
mist

Post Postao/la mist »

Dobro djeco, ja ne kužim kak vi ne znate odgojit svoje roditelje?? :-D
Abzeenth
Site Admin

mist je napisao/la:Dobro djeco, ja ne kužim kak vi ne znate odgojit svoje roditelje?? :-D
What can change the nature of a man?
Odgovori