Naši ljubimci

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

domi
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la domi »

shrike je napisao/la:Ok, možda geparda jednog dana ako bih si to mogao priuštiti (nemojte reći 4ndY-u). Bome, moj tata je isto htio životinju ali mama bi ju otrovala ili bacila na ulicu prvom prilikom, pogotovo da mene kazni prvom prilikom kada bi napravio nešto što se njoj ne sviđa (recimo dobio ocjenu manju od 4). Najtragičnije je da ne nagađam, već znam to (bolje da vam ne kažem kako). Nema veze, uskoro se selim i onda organiziram mali ZOO kod sebe doma!
slika
ovako nešto :)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

DACHSHUND! Ili Corgy... Definitivno Corgy.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

shrike je napisao/la:Bome, moj tata je isto htio životinju ali mama bi ju otrovala ili bacila na ulicu prvom prilikom, pogotovo da mene kazni prvom prilikom kada bi napravio nešto što se njoj ne sviđa (recimo dobio ocjenu manju od 4). Najtragičnije je da ne nagađam, već znam to (bolje da vam ne kažem kako).
???
Those who stand for nothing fall for anything.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ajmo se radije držati onoga što je lijepo :-) volio bi imati newfoundlandera ili leonbergera, a i corgiji su mi super slatki. Baš mi je sinoć palo na pamet da li bi bilo moguće imati recimo srnu doma u vrtu? pretpostavljamo sada veliki vrt.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ja bi dobermana.
Dobro skolovani su prelijepe i inteligentne zivotinje.
mist

Post Postao/la mist »

Imam trač o jednom psu.

Susjedi od mojih staraca imaju bernardinca, ogromno pseto, ne bude čovjeku baš svejedno kad mu vidi zube.
Međutim, te susjede redovito pljačkaju jednom godišnje, usred bijela dana, dok je pas u dvorištu.
Evo baš sad neki dan ih opljačkalo. Ovo je bila provala u kuću, ali znali su i po dvorištu krasti (tulipane čak!).
Uglavnom, šta taj pas radi? Zašto pušta lopove u kuću? Gdje mu je obrambeni instinkt? Koja korist od takvog psa?

Šeficu mi također par puta opljačkalo, dok je ona ogromna doga veselo sjedila u dvorištu. Ne razumijem.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Nisu svi psi čuvari ili uopće sposobni za to, a njihova veličina ne govori ništa o tome. Newfoundlanderi su recimo golemi psi, veći i od bernardinca, ali su velike maze. ako žele psa čuvara, trebali su se konzultirati a nekime tko o pasminama više zna. rotweiler, njemački ovčar ili nešto u tom smjeru bi ipak bili bolji izbor.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
mist

Post Postao/la mist »

Ma samo da je zalajao barem!
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

shrike je napisao/la:Ajmo se radije držati onoga što je lijepo :-) volio bi imati newfoundlandera ili leonbergera, a i corgiji su mi super slatki. Baš mi je sinoć palo na pamet da li bi bilo moguće imati recimo srnu doma u vrtu? pretpostavljamo sada veliki vrt.
Kod mene na brijegu (kojeg sam slavno daval u ponudu za neciju sestru) uvijek se secu srne, cak i kad radimo u bucimo. Gore je tak lepo da bi cak mogel naplacivat da dodje neko iz grada si prespavat u staroj kuci, i jos mu naplatim da mi vinograd postuca.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

PunkBastard je napisao/la:
Suko je napisao/la:Ja bi dobermana.
Dobro skolovani su prelijepe i inteligentne zivotinje.
Dobro su školovani ako ga školuješ ili nabaviš takvog ali srećom pošto su inteligentni nije ih teško dresirati.
Imam jako puno iskustva s psima, ali ako si ikad budem u mogucnosti nabaviti takvog psa, to ce biti iz dobrog i zdravog legla, a od malena ce ici na socijalizaciju i skolovanje.
Do sada sam sam dresirao svoje pse, ali mi je san imati jednog koji slusa savrseno. Ne moze se to bez dobre skole.
Odgovori