Kaže ovako: Navečer skuhaš čaj i staviš ga u frižider. Ujutro imaš ice tea a popodne topli čaj.
Sent from my Nokia 3110 using tapatalk
Moderator/ica: Moderatori/ce
Nema veće religije od istine!
Abzeenth je napisao/la:Jel se ovdje smije pričati samo o skupim, fancy, "britiš" čajevima, ili smijemo spominjati i ove "obične", jeftine?
Jer ja, nažalost, rijetko kad mogu pljunuti više od 10 kn za kutiju čaja.![]()
Srećom, zato postoji Lidli njihov čaj od mente koji je najbolja stvar koju sam probala u zadnje vrijeme. Osvježavajuć je, okus je stvarno izražen (a ne da samo miriše na mentu kao neki čajevi, dok od okusa nema ni O), i što je najbolje, nije skup.
Izgleda ovako:
Eto, ako me ne izopćite s teme, povremeno ću ubaciti koju recenziju tih nefensi čajeva koje pijem
Samo ti pričaj o jeftinjacima.Ne pijem ni ja fancy čajeve.Mislim da bi me to koštalo s obzirom da je čaj jedino piće koje pijem.Koliko su ti jeftinjaci eventualno štetni ( neprirodni,aditivi...) možda bolje zna Suko.Abzeenth je napisao/la:Jel se ovdje smije pričati samo o skupim, fancy, "britiš" čajevima, ili smijemo spominjati i ove "obične", jeftine?
Jer ja, nažalost, rijetko kad mogu pljunuti više od 10 kn za kutiju čaja.![]()
Srećom, zato postoji Lidli njihov čaj od mente koji je najbolja stvar koju sam probala u zadnje vrijeme. Osvježavajuć je, okus je stvarno izražen (a ne da samo miriše na mentu kao neki čajevi, dok od okusa nema ni O), i što je najbolje, nije skup.
Izgleda ovako:
Eto, ako me ne izopćite s teme, povremeno ću ubaciti koju recenziju tih nefensi čajeva koje pijem
Nema veće religije od istine!