Radi.Vl@do je napisao/la: Evo postavio sam anketu na svoj blog pa glasajte, da vidimo kako to radi. http://vlado63.wordpress.com/865-2/
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Where there is a gui there's a way.
- holden
- Spol: M
Debian vodi, tako da smo sigurni da radi
Jedino ovo, već sam jedanput glasao, i danas je ponovo tražilo glas od mene, tako da proveri to kako radi, da ne bude posle da je rigged
Jedino ovo, već sam jedanput glasao, i danas je ponovo tražilo glas od mene, tako da proveri to kako radi, da ne bude posle da je rigged
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Naravno da debian vodi. To je hardkodirano! Ne smije se ništa prepustiti slučajnosti 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Probao sam pokusa radi ponovo glasati, dopustio je, ali se rezultat nije promijenio niti nakon refrešanja stranice.holden je napisao/la:Debian vodi, tako da smo sigurni da radi![]()
Znači da je OK.
Where there is a gui there's a way.
- holden
a majko mila, kad se čovek trudi namestiti cloud service (u ovom primeru sparkleshare) i zeza se sa najosnovnijim stvarima, a ne pogleda prvo u synaptic

"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Što mislite, kada će biti moguće na pametne telefone stavljati OS po želji? Malo me živcira ovaj Android u zadnje vrijeme, a Linux me razmazio, kad mi jedan OS dosadi, za 20 minuta sam na drugom.
Ja sam očekivala već 2014. tako što - telefon je hardver koji kupimo a gore stavimo softver po želji, i nade su mi porasle kada sam vidjela Ubuntu phone (već sam zamišljala silne distribucije na telefonu), međutua, izgleda da to uopće nije to.
Ja sam očekivala već 2014. tako što - telefon je hardver koji kupimo a gore stavimo softver po želji, i nade su mi porasle kada sam vidjela Ubuntu phone (već sam zamišljala silne distribucije na telefonu), međutua, izgleda da to uopće nije to.
Those who stand for nothing fall for anything.
- Suko
- Site Admin
Sumnjam da ćemo to tako skoro doživjeti.
Najbolja alternativa ti je stavljati custom ROM-ove. Nije baš ko mijenjanje distri, ali kad nema druge...
Najbolja alternativa ti je stavljati custom ROM-ove. Nije baš ko mijenjanje distri, ali kad nema druge...
Vidio sam renda sa htc (misli mdaj e bio htc) i vrtio je windows 96 na tome
Misli mda i sada već u biti možeš imati widnwos (za arm), linux ili nešto treće ali je više stvar do proizvođače nego hardvera.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe