ja sam počeo crtati nekakav bend sa stickmanima pa cu to pokušati animirati uz neku pjesmu ako uspijem
Blender radovi
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Tomislav001
Re: Blender radovi
ODLIČNO!!! 
ja sam počeo crtati nekakav bend sa stickmanima pa cu to pokušati animirati uz neku pjesmu ako uspijem
Super, slobodno tu stavljaj updateove kako ti ide 
-
Tomislav001
Evo ovo sam napravio za ovih sat vremena što crtam
još mi fali bubnjar,basist i stage
Pjevač

Gitarist

i neki osnovni drumset bez textura

još mi fali bubnjar,basist i stage
Pjevač

Gitarist

i neki osnovni drumset bez textura

- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Moras dodati antenu.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Tomislav001
Pogledao sam par tutorijala o kosi u cyclesu i naišao sam na jedan koji je bio sa modelom Sintel
i napravim joj kosu i obojim međutim kada stavim renderirati dođe do pola rendanja i smrzne se,to se uglavnom smrzne na njenom licu
ostavio sam ga preko noći nije se ništa promjenilo.
probao sam sa mjenjanjem rezolucija na 100,200,300,1000,2500 i 5000
i svaki put se zamrzne na istom mjestu radi samo sa rezolucijama ispod 10 i to je jako loše
Jel zna neko što bi to moglo biti
i napravim joj kosu i obojim međutim kada stavim renderirati dođe do pola rendanja i smrzne se,to se uglavnom smrzne na njenom licu
i svaki put se zamrzne na istom mjestu radi samo sa rezolucijama ispod 10 i to je jako loše
Bolje?Medojedni jazavac je napisao/la:Moras dodati antenu.

Koju verziju Blendera koristiš? Probaj najnoviju? Koristiš li grafičku ili procesor za render?Tomislav001 je napisao/la:Pogledao sam par tutorijala o kosi u cyclesu i naišao sam na jedan koji je bio sa modelom Sintel
i napravim joj kosu i obojim međutim kada stavim renderirati dođe do pola rendanja i smrzne se,to se uglavnom smrzne na njenom licu![]()
![]()
i svaki put se zamrzne na istom mjestu radi samo sa rezolucijama ispod 10 i to je jako loše![]()
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Pila ti je svemirska!
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Tomislav001
Nekidan sam update-o sad je 2.67b+svn58270Koju verziju Blendera koristiš? Probaj najnoviju? Koristiš li grafičku ili procesor za render?
kako da vidim jel grafička ili procesor?
Ako nisi ništa mijenjao, vjerojatno radiš preko procesora. Imaš li Nvidiu? Ako da, možeš probati koristiti CUDA-u.
http://wiki.blender.org/index.php/Doc:2 ... figuration
Mislim da se podrška za renderiranje kose na gpu dodala tek sa zadnjim build-om. Ja imam 2.68 na Archu.
http://www.blenderguru.com/is-it-in-blender-yet/
Koliko particlesa imaš? Jel' na to misliš pod rezolucijom ili sampleovi u Cyclesu?
Možda slab procesor, premalo RAM-a ili bug u Blenderu... Koliko ti memorije troši scena? Gore desno u kutu, Mem:.
http://wiki.blender.org/index.php/Doc:2 ... figuration
Mislim da se podrška za renderiranje kose na gpu dodala tek sa zadnjim build-om. Ja imam 2.68 na Archu.
http://www.blenderguru.com/is-it-in-blender-yet/
Koliko particlesa imaš? Jel' na to misliš pod rezolucijom ili sampleovi u Cyclesu?
Možda slab procesor, premalo RAM-a ili bug u Blenderu... Koliko ti memorije troši scena? Gore desno u kutu, Mem:.