Blender radovi
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Blender radovi
Odlično 
-
Tomislav001
Odlično
sam si pravio onaj world gore ili si našao na netu?
E kad ja naučim tako crtat....
sam si pravio onaj world gore ili si našao na netu?
E kad ja naučim tako crtat....
Sam, jedino je nebo slika. 
blacx je napisao/la:Sam, jedino je nebo slika.
kad ces doci odrzati predavanje u splitu... bas bi rado poslusao
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Hvala
Ali smatram se još popriličnim početnikom, svaki dan naučim nešto kompletno novo. Možda ako nastavim s ovim, pa za par godina budem kompetentan 
Ali zanimljiva ideja. Pa sigurno ima kakav Blender specijalist u Splitu da održi predavanje u SOK-u?
Ali zanimljiva ideja. Pa sigurno ima kakav Blender specijalist u Splitu da održi predavanje u SOK-u?
ne treba specijalist za predavanje o osnovamablacx je napisao/la:HvalaAli smatram se još popriličnim početnikom, svaki dan naučim nešto kompletno novo. Možda ako nastavim s ovim, pa za par godina budem kompetentan
izblebetas kako si napravio ovo tvoje zadnje djelo i previse informacija ce biti...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Tomislav001
zole052 je napisao/la:ne treba specijalist za predavanje o osnovamablacx je napisao/la:HvalaAli smatram se još popriličnim početnikom, svaki dan naučim nešto kompletno novo. Možda ako nastavim s ovim, pa za par godina budem kompetentan
izblebetas kako si napravio ovo tvoje zadnje djelo i previse informacija ce biti...
Osnove imaš na youtube-u i blender guru-u
ali predavanje nebi bilo loše
-
Tomislav001
Evo šta sam danas našo
http://www.sintel.org/news/sintel-model ... ith-blend/
još je u blender renderu,možda ju prebacim u cycles,ali ju možemo možda za nešto iskoristiti
http://www.sintel.org/news/sintel-model ... ith-blend/
još je u blender renderu,možda ju prebacim u cycles,ali ju možemo možda za nešto iskoristiti
-
Tomislav001
Ovo me podsjeća reel fishing za ps1