openSUSE dobiva plan razvoja
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
openSUSE dobiva plan razvoja
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: openSUSE dobiva plan razvoja
Bas sam jucer stavio Suse..prvi djam i nije bas najblji, YaSt mi je jako cudna i fali mi Synaptec ali dat cu mu mjesec dana da se naviknem na novi sutav
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
YaST je daleeeko ispred Synaptica, pročačkaj malo po njemu....
EDIT: koje radno okruženje koristiš?
EDIT: koje radno okruženje koristiš?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
KDE i zasad me uzasno zivcira SuSe.....NAjvise me enrvira kaj nemaju kMess ili aMSN u repozotoriju a imam malo problema s instaliravanjem istih no pokusat cu to rjesit...Ali ok vjerojatno me nervira jer sma anviknut na Debian style pa mi je ovos ve novo no kao sto sam reko dat cu mu mjesec dana
meni se suse najvise dopao, kde 4.2 mi je najbolje radio na njemu.
no laptop mi je malo preslab za njega pa sam presao nakraju na debian i gnome. no planiram kupiti novi ovo ljeto, ovaj je star 4 god i kad ga uzmem suse ide na njega.
no nezam da cu naletit na ovako dobar laptop. promjenio sam smo dvd dok je jos bio pod garancijom,a baterija mi jos uvjek traje oko 2 sata.
no laptop mi je malo preslab za njega pa sam presao nakraju na debian i gnome. no planiram kupiti novi ovo ljeto, ovaj je star 4 god i kad ga uzmem suse ide na njega.
no nezam da cu naletit na ovako dobar laptop. promjenio sam smo dvd dok je jos bio pod garancijom,a baterija mi jos uvjek traje oko 2 sata.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.