mist je napisao/la:Problem s marihuanom, tj. konopljom - to je biljka koja ima nevjerojatno mnogo mogućih upotreba a ostracirana je radi čega? Ničeg konkretno. Duhan stvara veću ovisnost i dugoročno ima lošije učinke po zdravlje, pa eno poticaje dijele za uzgoj.
Panem et circences. Zamislite sad da dođe Vlada, Sabor, i izglasa se zakon po kojemu je marihuana u rangu duhana. Ma ne da bi došlo do prijevremenih izbora nego bi čitav saziv Sabora bio prognan, osuđen i proglašen neprijateljem. Jer TO je najveći problem u RH. Ista stvar kao i s pederskim brakovima. Odnekud se uopće pojavila misao da svaki Ivo i Ana imaju PRAVO odlučivati tko se smije s kim ženiti i usvajati djecu. Ekipa, ja se udajem u 11. mjesecu, ajmo na referendum svi! Kasnije možemo propisati i zakonski dozvoljene poze za seks. A država pred bankrotom. Industrija nepostojeća. Zakoni imaju dvostruka mjerila. Općenito, država u rasulu ali najbitniji problemi su kvazidroga i sklapanje brakova. A ono, da su pajtoni napravili skeč o tome ne bi bilo smiješno jer ne bi bilo uvjerljivo.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Novinaru koji je taj tekst napisao bih dao otkaz i zatvor od 20 godina plus oduzimanje sve imovine, a možda i bičevanje na javnom mjestu. I to bez šale.
U čitavom tekstu ni jedan dokaz da je cijepljenje uzrokovalo išta, te se sve svodi na „nema dokaza, ali mi se čini da bi moglo biti i vremena mi se poklapaju” plus naravno, vrhunac dokaza teoretičara zavjere: „u pravu sam dok se ne dokaže da sam u krivu”. Nema ni pokušaja da se vidi da li je nešto drugo na djelu. To ti je kao da si zaključio da sladoledi uzrokuju ubojstva jer broj mrtvih savršeno raste i pada sa rastom i padom prodaje sladoleda.
Čisti senzacionalizam i pokušaj prodaje novina kroz paranoju. Isto su kod nas novinari uradili da sa svinjskom gripom. Prvo su se žalili da zašto nema cjepiva kada dolazi tako opaka bolest, iako su studije pokazale da je stvar manje opasna od obične gripe, a poslije kada nije bilo mrtvih su prozvali vladu zašto su ovi kupili cjepiva za glupu bolest. Iako su sami novinari širenjem paranoje prouzrokovali kupnju istih.
Njima bih isto oduzeo svu imovinu da se nadoknadi šteta koju su prouzročili poreznim obveznicima širenjem paranoje i namjernih laži.
U čitavom tekstu ni jedan dokaz da je cijepljenje uzrokovalo išta, te se sve svodi na „nema dokaza, ali mi se čini da bi moglo biti i vremena mi se poklapaju” plus naravno, vrhunac dokaza teoretičara zavjere: „u pravu sam dok se ne dokaže da sam u krivu”. Nema ni pokušaja da se vidi da li je nešto drugo na djelu. To ti je kao da si zaključio da sladoledi uzrokuju ubojstva jer broj mrtvih savršeno raste i pada sa rastom i padom prodaje sladoleda.
Čisti senzacionalizam i pokušaj prodaje novina kroz paranoju. Isto su kod nas novinari uradili da sa svinjskom gripom. Prvo su se žalili da zašto nema cjepiva kada dolazi tako opaka bolest, iako su studije pokazale da je stvar manje opasna od obične gripe, a poslije kada nije bilo mrtvih su prozvali vladu zašto su ovi kupili cjepiva za glupu bolest. Iako su sami novinari širenjem paranoje prouzrokovali kupnju istih.
Njima bih isto oduzeo svu imovinu da se nadoknadi šteta koju su prouzročili poreznim obveznicima širenjem paranoje i namjernih laži.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Prolaze takve stvari nekažnjeno. Sve drugo bi bilo zatiranje slobode novinarstva.shrike je napisao/la:Novinaru koji je taj tekst napisao bih dao otkaz i zatvor od 20 godina plus oduzimanje sve imovine, a možda i bičevanje na javnom mjestu. I to bez šale..
Monstrum! Krvoločno zaklao brata! Ups, nije, our bad.
S tim da "Ubio brata" zauzima naslovnice, a ups, nije se baš i ne spominje.
Nekako mi se čini da vrijedi pravilo: Ako ima naslovnicu, nije istina.
Those who stand for nothing fall for anything.
-
Staromodan
Bertone, jesam ti rekao...
U ovih zadnjih nekoliko tjedana sam počeo odustajati od isprobavanja uniksoida.
To nije zato što sam pronašao onaj koji bi mi najbolje odgovarao.
Razočarao sam se debianom i pričekat ću još jedan update, a do tada sam na fedori.
Xp sve lošije radi s novijim web stranicama, tako da je već vrijeme da ga zamijenim.
Sve teže učim i brže se umaram, valjda zbog sparine.
Zbunjen sam i ništa mi više nema smisla.
U ovih zadnjih nekoliko tjedana sam počeo odustajati od isprobavanja uniksoida.
To nije zato što sam pronašao onaj koji bi mi najbolje odgovarao.
Razočarao sam se debianom i pričekat ću još jedan update, a do tada sam na fedori.
Xp sve lošije radi s novijim web stranicama, tako da je već vrijeme da ga zamijenim.
Sve teže učim i brže se umaram, valjda zbog sparine.
Zbunjen sam i ništa mi više nema smisla.
Taj slučaj je ista stvar. Brata su javno razapeli, a par dana kasnije ... ups, ipak nije kriv. Ali malim slovima i ne na naslovnici. Gro stvari u koje pišu pišu neprovjereno, namejrno senzacionalistički, namerno manipulacijom i namjerno lažu. Onda imaju obraza tražiti da ih se izuzme iz klevete. MOLIM?! Pa onda bi tek pisali sranja ..mist je napisao/la:Prolaze takve stvari nekažnjeno. Sve drugo bi bilo zatiranje slobode novinarstva.shrike je napisao/la:Novinaru koji je taj tekst napisao bih dao otkaz i zatvor od 20 godina plus oduzimanje sve imovine, a možda i bičevanje na javnom mjestu. I to bez šale..
Monstrum! Krvoločno zaklao brata! Ups, nije, our bad.
S tim da "Ubio brata" zauzima naslovnice, a ups, nije se baš i ne spominje.
Nekako mi se čini da vrijedi pravilo: Ako ima naslovnicu, nije istina.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
umra san od smija, ekipa organizira prosvjed protiv chemtrailsa 
koji likovi xD
koji likovi xD
ma uvijek ce biti takvih stvari zbog prodaje novina, sto je zanimljiviji naslov vise se proda...shrike je napisao/la: Taj slučaj je ista stvar. Brata su javno razapeli, a par dana kasnije ... ups, ipak nije kriv. Ali malim slovima i ne na naslovnici. Gro stvari u koje pišu pišu neprovjereno, namejrno senzacionalistički, namerno manipulacijom i namjerno lažu. Onda imaju obraza tražiti da ih se izuzme iz klevete. MOLIM?! Pa onda bi tek pisali sranja ..
s druge strane broj autoimunih bolesti kao diabetes i multipla skleroza i mozda jos neke rapidno rastu, po mnogima cak i zabrinjavajuce a glavni razlog uglavnom vecina vidi u cjepivima kao sto je i u doticnom tekstu spomenuto pa si vi mislite cime nas truju...
mozda i nije u cjepivima stvar, mozda je u hrani mozda tko zna u cemu ali negdje nas truju a to nitko ne zna i ne zeli cuti...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Možda chemtrailsima? 
mozdaMaalaa je napisao/la:Možda chemtrailsima?
ali opet to nije smjesno... to je tuzno, a najtuznije je sto vecinu za to nije briga jer to "nije njihov problem" dok su zdravi... to je neciji drugi problem