ne mogu mali ljudi odgonetnuti takve stvari... oni koji to rade jedino znaju, i vjerojatno pokoji ludi znanstvenik ili novinar ubode nesto ali ga svi zajebaju i omaloovazavaju jer to "nije moguce"Maalaa je napisao/la:Da... i ja pokušavam odgonetnuti neke stvari, tj. uzroke... i ne ide mi baš
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Nije poanta u tome što je i nije moguće. Poanta je da ne možeš izmišljati stvari i optuživati na slijepo, a onda fino to opravdavati sa "od ovih 1000 laži koje predstavljam kao istinu jedna je valjda točna. Slučajno". Također, povećanje frekvencije bolesti moraš istražiti, a ne nasumično optužiti cjepivo i nadati se da je to točno i to iako se može kristalno jasno vidjeti da je cijepljenje radikalno smanjilo JAKO puno bolesti i smrtnosti. Naravno, lakše je to nego reći i priznati da je dijabetes možda ipak prije uzrokovan činjenicom da jedemo ekstremne količine šećera, jako malo se krećemno, pušimo i pijemo alkohol u sumanutim količinama. NE MOŽE. Nisam ja debeo jer jedem masnu hranu i malo se krećem. To je sigurno chemtrails, cjepivo i iluminati, a najvjerojatnije genetika.
Ponovit ću opet, prvo se istraži a onda donese zaključak, a ne bubne što ti padne na pamet pa to tupiti do besvjesti i kriviti jer ne znaš što jest. A sada hiper lekcija:
Korelacija nije kauzalnost!
Ponovit ću opet, prvo se istraži a onda donese zaključak, a ne bubne što ti padne na pamet pa to tupiti do besvjesti i kriviti jer ne znaš što jest. A sada hiper lekcija:
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
kada citas nesto u sto ne vjerujes trazis 1001 dokaz i nikada ti nije dosta a kada citas nesto u sta vjerujes ne treba ti niti jedan dokaz u tekstu, jednostavno procitas i progutas to kao nesto normalno...shrike je napisao/la:Nije poanta u tome što je i nije moguće. Poanta je da ne možeš izmišljati stvari i optuživati na slijepo, a onda fino to opravdavati sa "od ovih 1000 laži koje predstavljam kao istinu jedna je valjda točna. Slučajno". Također, povećanje frekvencije bolesti moraš istražiti, a ne nasumično optužiti cjepivo i nadati se da je to točno i to iako se može kristalno jasno vidjeti da je cijepljenje radikalno smanjilo JAKO puno bolesti i smrtnosti. Naravno, lakše je to nego reći i priznati da je dijabetes možda ipak prije uzrokovan činjenicom da jedemo ekstremne količine šećera, jako malo se krećemno, pušimo i pijemo alkohol u sumanutim količinama. NE MOŽE. Nisam ja debeo jer jedem masnu hranu i malo se krećem. To je sigurno chemtrails, cjepivo i iluminati, a najvjerojatnije genetika.
boze moj pa to su novinski clanci a ne znanstveni radovi... dosta od mene na tu temu, svadjaj se sam sa sobom i izrazavaj se rijecima za koje vecini treba google i trenutak mira da ih shvati ako zelis
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Problem je da se na temelju takvih članaka troše jako velike količine novaca i često prouzroči jako puno problema, ali novinari koji su to prouzročili nikada ne odgovaraju za zločine. I da, političari nekada donose odluke na temelju senzacionalizma i to u kontradikciji sa znanstvenim činjenicama.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
politicari najvecih "demokracija" na svjetu ne odgovaraju za njihove lazi zbog kojih cesto umire mnogo ljudi a ti bi da odgovara novinar zbog kojeg ce 1000 ljudi lose gledati na nekoga jer je ovaj napisao laz o njemushrike je napisao/la:Problem je da se na temelju takvih članaka troše jako velike količine novaca i često prouzroči jako puno problema, ali novinari koji su to prouzročili nikada ne odgovaraju za zločine. I da, političari nekada donose odluke na temelju senzacionalizma i to u kontradikciji sa znanstvenim činjenicama.
I jedni i drugi moraju odgovarati. Ako je veći zločin izlika za manji, tada svatko ima dozvolu raditi što želi bez snošenja odgovornosti izašto.
nije moja poanta u tome nego da te toliko zivciraju i smetaju "gluposti" da prave probleme ne vidis... sa neke ozbiljnije teme skrenes na neku gluposti i tu grizes dok svi mi ne zaboravimo na ono ozbiljno... laku nocshrike je napisao/la:I jedni i drugi moraju odgovarati. Ako je veći zločin izlika za manji, tada svatko ima dozvolu raditi što želi bez snošenja odgovornosti izašto.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
shrike, briješ bezveze. Normalno, to je dnevno.hr, s njima smo već surađivali, sjećate se kako su nam iskasapili intervju, još Gatesa stavili kao cover
Di si se uhvatio novina, to je stara dobro poznata priča, ali ovdje nije bitni piše li to u 24 sata, jednostavno nemaš opravdanje cijepiti novorođeno dijete protiv Hepatitisa B (osim ako je majka nosilac virusa). Dijete koje po pravilu još ne bi trebalo biti vani već se razvijat i dalje u maternici (žene radi uskog porodiljnog kanala moraju roditi ranije,tj. nakon 9. mjeseci, međutim plod bi trebao ostati još duže, recimo druge životinje, primjer srna ili jelen, nakon poroda gotovo odmah je na nogama dok nama treba godinu dana da to naučimo) trovat nedovoljno testiranim sastojcima cjepiva.
Da je predpubertetska dob shvatio bih, pa i ranije ako baš treba, prvi osnovne ok, ali bebe? WTF? Zastrašujuće je koliko djeca u EU dobivaju cjepiva tokom odrastanja i još je must, što je katastrofa, roditelju da država diktira kako će sa svojim djetetom!?
A što se tiče teorija zavjere, bez navodnika, niti sam pobornik niti slijepo vjerujem što mi netko u bijeloj kuti kaže na TV-u; ono što me zanima raspitam se, danas je barem lako kad imamo internet. Normalno da je većina glupost, ali ne zaboravite beskurpuloznost moćnika i želje korporacija za profitom.
Di si se uhvatio novina, to je stara dobro poznata priča, ali ovdje nije bitni piše li to u 24 sata, jednostavno nemaš opravdanje cijepiti novorođeno dijete protiv Hepatitisa B (osim ako je majka nosilac virusa). Dijete koje po pravilu još ne bi trebalo biti vani već se razvijat i dalje u maternici (žene radi uskog porodiljnog kanala moraju roditi ranije,tj. nakon 9. mjeseci, međutim plod bi trebao ostati još duže, recimo druge životinje, primjer srna ili jelen, nakon poroda gotovo odmah je na nogama dok nama treba godinu dana da to naučimo) trovat nedovoljno testiranim sastojcima cjepiva.
Da je predpubertetska dob shvatio bih, pa i ranije ako baš treba, prvi osnovne ok, ali bebe? WTF? Zastrašujuće je koliko djeca u EU dobivaju cjepiva tokom odrastanja i još je must, što je katastrofa, roditelju da država diktira kako će sa svojim djetetom!?
A što se tiče teorija zavjere, bez navodnika, niti sam pobornik niti slijepo vjerujem što mi netko u bijeloj kuti kaže na TV-u; ono što me zanima raspitam se, danas je barem lako kad imamo internet. Normalno da je većina glupost, ali ne zaboravite beskurpuloznost moćnika i želje korporacija za profitom.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Cjepivom smo iskorjenili neke poprilično opake bolesti tako da o njima saznate samo iz povijesnih udžbenika.
(Ospice i poliomijelitis bi samo spomenuo)
Cjepljenje protiv hepatitisa B ima smisla. Virus se nevjerojatno lako prenosi, a ako nemaš sreće pa dobiješ agresivni tijek bolesti, jedino što pomaže je transplantacija jetre. Vidio sam par klinaca koji su ležali na infektologiji dok sam bio student. Svi su hepatitis dobili bezveze. Niti jedan nije bio narkić ili promiskuitetna osoba.
O kvaliteti cjepiva ne bi raspravljao. To trebaju objasniti mjerodavne osobe.
Inače, ta cijela fama oko cjepiva je počela zato što je jedan lik proveo plaćenu studiju u kojoj je namjerno manipulirao podatcima i izbacio sve što mu ne paše da bi prikazao uzročno-posljedičnu vezu između cjepiva potiv poliomijelitisa i meningitisa kod cjepljenih osoba. Studiju je platila konkurentska firma koja se htjela ubaciti svojim cjepivom. Rad je razotkriven i izbačen iz tog znanstvenog časopisa u kojem je objavljen, ali je taj lik osnovao svoje društvo u kojem širi famu oko cjepiva i zarađuje brutalne pare.
Kao posljedicu toga imamo sve više i više djece glupih Amerikanaca koja se ne cjepe, pa dobiju nebuloza bolesti i ostaju invalidi do kraja života i rastući pokret protiv cjepiva u svijetu.
I naravno, novinari su tu isto krivi jer su namjerno iskrivljivali istinu da bi dobili senzaciju. Nisu izvještavali objektivno i širili su paniku. Pravu informaciju o cjepivima ćete jako teško naći, dok će te kvazičinjenice koje su već debelo opovrgnute od strane cjenjenih ljudi u znanstvenoj zajednici naći na svakom web portalu i novinama.
(Ospice i poliomijelitis bi samo spomenuo)
Cjepljenje protiv hepatitisa B ima smisla. Virus se nevjerojatno lako prenosi, a ako nemaš sreće pa dobiješ agresivni tijek bolesti, jedino što pomaže je transplantacija jetre. Vidio sam par klinaca koji su ležali na infektologiji dok sam bio student. Svi su hepatitis dobili bezveze. Niti jedan nije bio narkić ili promiskuitetna osoba.
O kvaliteti cjepiva ne bi raspravljao. To trebaju objasniti mjerodavne osobe.
Inače, ta cijela fama oko cjepiva je počela zato što je jedan lik proveo plaćenu studiju u kojoj je namjerno manipulirao podatcima i izbacio sve što mu ne paše da bi prikazao uzročno-posljedičnu vezu između cjepiva potiv poliomijelitisa i meningitisa kod cjepljenih osoba. Studiju je platila konkurentska firma koja se htjela ubaciti svojim cjepivom. Rad je razotkriven i izbačen iz tog znanstvenog časopisa u kojem je objavljen, ali je taj lik osnovao svoje društvo u kojem širi famu oko cjepiva i zarađuje brutalne pare.
Kao posljedicu toga imamo sve više i više djece glupih Amerikanaca koja se ne cjepe, pa dobiju nebuloza bolesti i ostaju invalidi do kraja života i rastući pokret protiv cjepiva u svijetu.
I naravno, novinari su tu isto krivi jer su namjerno iskrivljivali istinu da bi dobili senzaciju. Nisu izvještavali objektivno i širili su paniku. Pravu informaciju o cjepivima ćete jako teško naći, dok će te kvazičinjenice koje su već debelo opovrgnute od strane cjenjenih ljudi u znanstvenoj zajednici naći na svakom web portalu i novinama.