čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: čavrljanje
Dodatci za prehranu najcesce ne pomazu.
Lijekovi koje reklamiraju na televiziji su najcesce papilova i ne djeluju. (Izuzetak su lijekovi protiv bolova, neki lijekovi za zeludac i lijekovi za blage alergije).
Sve ostalo je teski kriminal i stvari kojima se obmanjuju ljudi. A da ne kazem da tih nadrilijekova i nadrilijecnika ima kod nas sve vise, trebalo bi u zatvor staviti i one koji time reguliraju.
Ja moram imati skolu i valjanu licencu, a baba vracara travarica ne mora. Ko je tu lud?
Lijekovi koje reklamiraju na televiziji su najcesce papilova i ne djeluju. (Izuzetak su lijekovi protiv bolova, neki lijekovi za zeludac i lijekovi za blage alergije).
Sve ostalo je teski kriminal i stvari kojima se obmanjuju ljudi. A da ne kazem da tih nadrilijekova i nadrilijecnika ima kod nas sve vise, trebalo bi u zatvor staviti i one koji time reguliraju.
Ja moram imati skolu i valjanu licencu, a baba vracara travarica ne mora. Ko je tu lud?
Jbg, ko ti je kriv kaj si odabrao skalpel i stetoskop umjesto viska i rašlji 
nije da sam enciklopedija sa linkovima da ti posljaem po zeljishrike je napisao/la:U redu, može li primjeri tih istraživanja koja se ismijavaju? I koja dokazuju suprotno?
cini mi se da je negdje u skandinaviji ili tako nesto bilo istrazivanje o gmo hrani koje je tako zavrsilo... gledaj dokumentarce ako te zanima ja se ne mogu sjetiti a ne da mi se niti sada istrazivati puno
opcenito ljude koji u nesto ne vjeruju i ne zanima ih mozes im to staviti pred glavu i opet nece prmjeniti misjenje a one koje zanima potraziti ce sami
ne zelim uvjeravati u nista nikoga samo dati povoda da malo razmisljaju i da stvore svje misljenje nakon sto pogledaju obe strane a ne na temelju onoga sto im dodje sluzbenim kanalima
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Kakve veze gmo ima sa cjepivima?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
lako to sto netko vjeruje babi vracari, tuzno je kada farmaceutske tvrtke i ine firme obmanjuju ljude preko medija i razno raznih sluzbenih kanala i to im sve dozvoljavajuSuko je napisao/la:Dodatci za prehranu najcesce ne pomazu.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shrike je napisao/la:Kakve veze gmo ima sa cjepivima?
?Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Kaj, ne možeš smisliti odgovor ili dokazati tvrdnju koju iznosiš pa se reduciraš na to?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
reduciram na ono sto ti radisshrike je napisao/la:Kaj, ne možeš smisliti odgovor ili dokazati tvrdnju koju iznosiš pa se reduciraš na to?
zole052 je napisao/la: opcenito ljude koji u nesto ne vjeruju i ne zanima ih mozes im to staviti pred glavu i opet nece promjeniti misjenje a one koje zanima potraziti ce sami
Joj shrike .. pa sve je u svemiru povezano, negdje u južnoj americi je u jednom trenutku prdnuo kondor, istovremeno, ovdje u hr si ti dobio inspiraciju testirati svoje sposobnosti vožnje pod utjecajem raznih opijata ..
Kako ja ne mogu dokazati da su tvoja misao i kondorov prdac povezani, tako ni ti ne možeš dokazati da nisu povezani
Kako ja ne mogu dokazati da su tvoja misao i kondorov prdac povezani, tako ni ti ne možeš dokazati da nisu povezani