Ja ga koristim jer mi se jednostavno sviđa na desku,eto to je jedini razlogzole052 je napisao/la:nemoj se sramitiAbzeenth je napisao/la:moram priznati da i ja imam slično mišljenje o conkyju i ostalim resurs-monitorima
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Meni je tlaka mijenjati Conky svaki put kad promijenim wallpaper. Najcesce se neka slova ne vide pa im moram promijeniti boju ili poziciju pa sve ispadne ruzno.
Lijepo si stavim u panel one male System monitore i to mi je dosta. Postotak koristenja procesora, memorije i net. Vise mi ne treba.
Inace, istina da Conky lijepo izgleda.
Lijepo si stavim u panel one male System monitore i to mi je dosta. Postotak koristenja procesora, memorije i net. Vise mi ne treba.
Inace, istina da Conky lijepo izgleda.
- drone
- Moderator
A ja suprotno. Conky ne koristim zbog izgleda već zbog informacija. U konfiguraciji sam si predefinirao nekoliko različitih kolor profila, pa ako baš ne paše uz wallpaper, samo jedne zakometiram, a druge odkomentiram. Ali to ne bude tako često.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- zagortenay

Pa dobro onda ko voli nek izvoli.Tomorrow Conky
http://zagortenay333.deviantart.com/art ... -396034879
No pain,no pain!
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Jako dobro, Bertoni!
Vidim da se igra i Hedgewars

Vidim da se igra i Hedgewars
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Već par dana .. čak razmišljam napisati kratki članak za naslovnicu
.. inače, nisam ni znao za njega do neki dan, sa sinom sam (klasično) igrao Worms Armageddon no onda je prošli tjedan sinko po tko zna koji put opet sjeb** Win XP pa mi se nije više dalo popravljati Win i bacio sam se na malo istraživanja i našao Hedgewars
Inače, na poslu mi je kako kaže wallpaper
.. inače, nisam ni znao za njega do neki dan, sa sinom sam (klasično) igrao Worms Armageddon no onda je prošli tjedan sinko po tko zna koji put opet sjeb** Win XP pa mi se nije više dalo popravljati Win i bacio sam se na malo istraživanja i našao Hedgewars
Inače, na poslu mi je kako kaže wallpaper
-
Slamd64
Conky nekima sluzi kao sminka, nekima kao potreba. Meni je conky redovito trebao da pratim temperaturu na laptopu, jer se puno grijao. Isto i za RAM i CPU da ne uspori previse a to i podstice zagrijavanje.
Ako se integrira u traku onda vise i ne smeta, a pri tom trosi 0.1% RAM sto je zanemarljivo.
Ako se integrira u traku onda vise i ne smeta, a pri tom trosi 0.1% RAM sto je zanemarljivo.