Postavljanje (privremeno) novog bannera?

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Postavljanje (privremeno) novog bannera?

Post Postao/la Suko »

Molim sve da prije glasovanja procitaju ovaj clanak u kom jako lijepo pise zasto se bombardira Sirija. Ono sto nam se servira kroz medije nema veze s pravom situacijom.
http://danas.net.hr/svijet/intervju-zla ... eri-dolaze
Pravi zlocinac ovdje je korporativna Amerika.
Ja sam za banner ali mozda onakav kakav je Vl@do preporucio.
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Evo zanimljiv članak, tj intervju na tu temu. Barem ima više od 2 propagandne rečenice u njemu:
http://danas.net.hr/svijet/intervju-zla ... eri-dolaze

(zanemarite naslov, ipak je to net.hr, ali ovo nije članak kao što inače bude tamo - ostala sam šokirana).

Bombardiranje - protiv
Banner - neodlučna s naginjanjem na "za", ali previše čitam Stallmanovu stranicu u zadnje vrijeme pa nisam neutralna u odlučivanju...

Zapravo, ignorirajte me. :-D

EDIT: pretekao me Suko u sekundi
Those who stand for nothing fall for anything.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

He he.
Brzi sam. :-)
calisto053
Moderator

Re: Odg: Postavljanje (privremeno) novog bannera?

Post Postao/la calisto053 »

shrike je napisao/la:Mislim da se ne bi trebali prčkati u ikakva politička pitanja koja se ne tiču tematike ovog portala.
Strah te je da ti Jenkiji ne ukinu vizu za Kanadu, je li?
Protiv bombardiranja i protiv politickih poruka. Mada, moram proznat, ideja je dobra.
PS: tko zna, mozda nosaci aviona i podmornice koriste linux kao softver? :hihi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Kanadu? Ne idem ja u Kanadu, a i Jenkiji ne mogu ukinuti kanadsku vizu :P
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Mogu, mogu... Na kraju ce te primit samo Tadzikistan. Znam price o ljudima koji su potpisivali bezazlene antiratne peticije na pijaci, pa im Amerika na kraju ukinula radne vize...

Poslano sa mog Vip Racer III koristeći Tapatalk 4
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Ignorirati mainstream medije obavezno, pratiti samo indie i društvene mreže odnosno glas naroda, strašna se cenzura i propaganda događa, slušam radio danas i ne vjerujem što čujem. A ljudi uzimaju takve stvari zdravo za gotovo, ako je na radiju, mora da je istina.

btw, evo jedan zanimljiv dokumentarac ruske produkcije koji prikazuje realnije stanje, iako je i ovdje prisutna poveća doza propagande, tako da nemojte sljepo vjerovati svemu što ovdje vidite, ali je realnije u svakom slučaju od onog što nam serviraju na TV-u.

Koliko je komplicirana situacija govori samo ovaj podatak o broju sukobljenih frakcija u Siriji, namjerno generiran kako bi SAD imao razlog za ulazak u rat odnosno približavanje Iranu i oduzimanje iznimno važnih Ruskih strateških pozicija u regiji, te mnoge druge oportunističke ciljeve.

Kad je kod nas bjesnio građanski domovinski rat, tu je govora bilo o teritoriju, što je samo ponavljanje povjesti, ali ovdje se ljudi ubijaju na temelju religije. Alo, WTF, ako nisi musliman ili kršćanin poubijat ćemo se!? Podijeli i vladaj kasnije, ne zaboravite Ruandu. Ne zaboravite Irak, Afganistan, Libiju... Primjera je masa...

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Ja sam protiv bombardiranja, ali mislim da ne bi trebali se baviti politikom na LZS-u.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Također. Neizbježno će netko komentirati taj banner ili na naslovnici ili na forumu, a onda će vam se rasplamsati teška rasprava koja će imati veze sa svačim osim s Linuxom. Dakle, protiv - u osnovi mislim isto kao i shrike i Shicy.
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

protiv bombardiranja i protiv bannera.

postoje mjesta za aktivizam te vrste , cini mi se da ovo nije jedno od njih, poglavito zato jer osim linuxa ne pisemo ni o freebsdu, gdje je onda tu sirija..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Zaključano