TOP TEMA: Debian fan club

Diskusije usko vezane uz Debian distribuciju.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: Debian fan club

Post Postao/la zole052 »

evo jucer mi se desilo drugi put da je smrzao u nekih 2-3 tjedna.. skroz nasumicno

jednom sam nesto instaliravo drugi put samo surfao... kada smrzne nista ne reagira, ne mogu niti u konzolu ni nista... da probam kernel promjeniti, staviti 3.9ili 3.10 iz backportsa ili?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

čudno mi je to za stable...vidi po logovima ima li šta pametno...
holden

Post Postao/la holden »

zole052 je napisao/la:evo jucer mi se desilo drugi put da je smrzao u nekih 2-3 tjedna.. skroz nasumicno

jednom sam nesto instaliravo drugi put samo surfao... kada smrzne nista ne reagira, ne mogu niti u konzolu ni nista... da probam kernel promjeniti, staviti 3.9ili 3.10 iz backportsa ili?

Koristiš Gnome?

Meni je na Gnomu tako smrzavao ispočetka skoro uvek, pa se onda stabilizovao izgleda...bog će ga znati, al sve u svemu, posle je radio super :)
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:čudno mi je to za stable...vidi po logovima ima li šta pametno...
ne vidim sista pametno :)

isti freez sam imao kada sam instaliro debian cim je izasao, kod drugih distri nisam nikada imao tih problema na ovom kompu
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

ne koristim gnome otkako je izaša gnome3 pa ne znam...ali brat koristi stable sa kde-om i nikad ništa... :hmm
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:ne koristim gnome otkako je izaša gnome3 pa ne znam...ali brat koristi stable sa kde-om i nikad ništa... :hmm
ne koristim ni ja gnome, na xfceu sam
shicy

Post Postao/la shicy »

čudno...
holden

Post Postao/la holden »

Nemam onda pojma, rekoh da proverim samo ako ste na tabanu, onda često kažu smrzava zbog user tema koju instaliraš. Ali i to je prestalo s vremenom. Tako da ne znam :)
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
shicy

Post Postao/la shicy »

zolimire, priđi na testing pa vidi ponaša li se isto...ne znam, takve sam probleme ima jedino kad mi je ram krepava...
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:zolimire, priđi na testing pa vidi ponaša li se isto...ne znam, takve sam probleme ima jedino kad mi je ram krepava...
sada necu sigurno na testing jer nemam internet u novom stanu nego idem preko mobitela na net ali probao sam repozitorije promjeniti... i openshot i neke djelove libre officea mi oce deinstalirati medju ostalom, zasto?

opet dobim dojam da testing koliko god stabilan bio opet je "testing" :)

i whisker menu takodjer zato sto je repo za debian stable :/

a nista ako bude jos zezao probati cu kernel promjeniti a teme su iz sluzbenih repozitorija nisam nista dodavo sa strane tako da...

zolimire :hmm
Odgovori