Instalacija Archa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Instalacija Archa
ovisi što želiš od kompa 
- wedranb
- Spol: M
- Kontakt:
Iskreno ni sam ne znam što želim. hehe.... dobio sam preopruku za gnome classic? Do sada sam samo koristio gnome.
I think Linux is a great thing, in the big picture. It's a great hacker's tool, and it has a lot of potential to become something more.
(c] Jamie Zawinski
(c] Jamie Zawinski
onda po netu pogledaj screenshotove od kde-a, gnomea, xfce-a, lxde-a i pojedinih window managera 
onda odluči što želiš
onda odluči što želiš
- wedranb
- Kontakt:
Što kažeš na Cinnamon?
I think Linux is a great thing, in the big picture. It's a great hacker's tool, and it has a lot of potential to become something more.
(c] Jamie Zawinski
(c] Jamie Zawinski
ok je 
bitno je samo da se tebi sviđa
bitno je samo da se tebi sviđa
- Cooleech
- Moderator
Ako si navikao na stari Gnome2, definitivno idi na Mate DE. Upute za instalaciju imaš na wikiu.wedranb je napisao/la:Koji DE odabrati? Gnome?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Heisenberg
Zar nije swap 2 x RAM?Shicy je napisao/la:sda1 - root 30-50 gb
sda2 - swap 2-4 gb
sda3 - home ostalo
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
ne nužno 
- Cooleech
- Moderator
Osobno, swap uglavnom niti ne stavljam, a ako ipak stavim, jednak je iznosu RAM-a, nikad duplo.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Heisenberg
Taman si me preduhitrio. Ja sam recimo poduplao cisto radi sigurnosti, ali ako je stiska s kapacitetom, onda neka bude ram=swap.Cooleech je napisao/la:Osobno, swap uglavnom niti ne stavljam, a ako ipak stavim, jednak je iznosu RAM-a, nikad duplo.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”