(i/e)migracija

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Blogovi forumaša

Post Postao/la shrike »

Kako svi bježimo iz RH, to je nevjerojatno :D Ja sam isto prije razmišljao o norveškoj, ali završio mnogo bliže. Jedino mi je Bertone stavio bubu u uho sa Laponijom. To sada treba dobro proučiti. Ako nabacim koju kilu mogao bi biti deda mraz!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

Mene isto u zadnje vrijeme hvataju razmisljanja za zapaliti vani.
shicy

Post Postao/la shicy »

meni je Danska primamljiva...ali postoje problemi tehničke prirode zbog kojih ne mogu, barem ne tako skoro, odlepršat gore...
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Suko je napisao/la:Mene isto u zadnje vrijeme hvataju razmisljanja za zapaliti vani.
Kakve su mogućnosti u tvojoj struci za to?
Shicy je napisao/la:meni je Danska primamljiva...ali postoje problemi tehničke prirode zbog kojih ne mogu, barem ne tako skoro, odlepršat gore...
Kaj, žena te fata da ostaneš ?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shicy

Post Postao/la shicy »

ma, prvo treba diplomirat, onda bi trebalo naučit jezik jer je nezgodno malo predavat nešto u Danskoj, a ne znaš danski :D
i ne bi iša bez svoje bolje polovice ;)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

shrike je napisao/la:
Suko je napisao/la:Mene isto u zadnje vrijeme hvataju razmisljanja za zapaliti vani.
Kakve su mogućnosti u tvojoj struci za to?
Mogucnosti su i vise nego dobre.
Samo treba znati jezik jako dobro. Ali i zemlje engleskog govornog podrucja se grebu za gotove lijecnike specijaliste. Lijecnika je svugdje jako malo.
Npr. u Irskoj bi mi pocetna mjesecna placa bila od 7 do 9 tisuca eura. (To je pocetna placa)
S Ostojicima i slicnim likovima koji misle da doktori rastu na granama se vise nema smisla natezati. Mlada generacija masovno odlazi, a i mi srednja generacija razmisljamo o tome.
Za jedno pola godine cu si znati sigurnije. Je to daleki svijet, ali za deset puta vecu placu i dostojan zivot, mislim da se isplati.
(Sori za offtopic)
shicy

Post Postao/la shicy »

aj u Irsku, odma ;)
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Shicy je napisao/la:aj u Irsku, odma ;)
covjece, onda dogovorimo neku skandinavsko okupljanje.
/masovni offtopic.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Ja planiram u Australiju otići nakon faksa.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Branimir
Kontakt:

Post Postao/la Branimir »

Mijenjam domovnicu za trojezičnu putovnicu kraljevine Belgije bilokad...
Odgovori