Rasprave o politici
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Rasprave o politici
ponosna pahulja 
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ne kuzim. Sto je to?
Hamed Bangoura je pokrenuo inicijativu za smjenom trenutne vlasti kao i svih političara koji su sudjelovali u vlasti od osamostaljenja.
Skupljaju se potpisi koji će onda ići pred Vladu...on je to puno bolje sročio na fejsbuku
ps. jasno je rekao da ne želi biti u vlasti niti želi neku korist od toga, ali pristaje biti vođa pokreta Pahulje
Skupljaju se potpisi koji će onda ići pred Vladu...on je to puno bolje sročio na fejsbuku
ps. jasno je rekao da ne želi biti u vlasti niti želi neku korist od toga, ali pristaje biti vođa pokreta Pahulje
- Suko
- Site Admin
Evo našao sam na stranici link s objašnjenjem.
Svejedno mislim da su ga morali staviti na početnu stranicu. Dovoljno bi bilo i negdje sa strane. Ne bi smetao.
Dobro, vjerojatno se više oslanjaju na promociju putem društvenih mreža pa očekuju da se taj dio posla obavi tamo.
Kako bilo da bilo, unio i ja svoje podatke.
Svejedno mislim da su ga morali staviti na početnu stranicu. Dovoljno bi bilo i negdje sa strane. Ne bi smetao.
Dobro, vjerojatno se više oslanjaju na promociju putem društvenih mreža pa očekuju da se taj dio posla obavi tamo.
Kako bilo da bilo, unio i ja svoje podatke.
da istina, ovako sma prvihi 2 minute mislio da je tema božična (kada ju je shicy stavio na ircu)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Evo ga, što sam rekao. Još malo pe će prosvjedi da je za dom spremni nacionalna stvari i mora biti zaštićena ustavom. Jedino što znamo da nije to samo "za dom spremni", već i sve što iza toga stoji (baš kao što je referendum o ustavu o tome da se na ikoji i ikakav način zabrani homoseksualna zajednica.

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
najtuznije je sto bi u hrvatskoj vise ljudi potpisalo za takav referendum nego sto ce ikada biti pahuljashrike je napisao/la:Evo ga, što sam rekao. Još malo pe će prosvjedi daj e za dom spremni nacionalna stvari i mora biti zaštičena ustavom.
te, na zalost, nesretne pahulje ce samo dokazati kako se u hrvatskoj mogu prikupiti potpisi samo ako je neka glupost u pitanju... naravno uz malu pomoc crkve
https://pahulja.com/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Krivo Zole! (i to dobro znaš i ti i ja!)
Problem s Pahuljama veze nema s ovim što si napisao, nego isključivo u tome što se pahulje potpisuju na internetu.
Garantiram ti da se pahulje potpisuju vani na štandovima uspjeh bi bio - izuzetan!
Problem s Pahuljama veze nema s ovim što si napisao, nego isključivo u tome što se pahulje potpisuju na internetu.
Garantiram ti da se pahulje potpisuju vani na štandovima uspjeh bi bio - izuzetan!
severinaje dokazala da kada ima na internetu nesto od velike drzavne vaznosti svi nahrle cak i oni koji ne znaju sta je internet tako da tvoja teorija ne stojiGrof je napisao/la:Krivo Zole! (i to dobro znaš i ti i ja!)
istina da se preko medija to vise oglase i da se nekim cudom nadje nekoliko tisuca volontera u cijeloj drzavi moooozda bi se i prikupilo nesto potpisa
ali ja i dalje ne vjerujem u prosjecnog hrvata... sta cu
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
I ovo je jedan veliki facepalm za naše Rvate!Grof je napisao/la:Krivo Zole! (i to dobro znaš i ti i ja!)
Ljudima je lijeno ukucati mail i par osobnih podataka u udobnosti vlastitog doma! A da se skupilo dovoljno pahulja, imali bi nešto čime bi mogli pritisnuti vladu i natjerati ih da nešto i odrade od onog što su obećali.
Ništa, ovo je definitivno dokaz da nam je mlada generacija za k..., a da su stari zatupljeni i da se daju lako izmanipulirati.
Dok sam bio student sam zajedno sa svojim prijateljima sudjelovao na prosvjedima. Znalo nas se okupiti i preko par desetaka tisuća (za stojedinicu kad se prosvjedovalo nas je bilo preko 100 000 na trgu). Svi smo išli i svi smo se bunili.
Očito je da od današnje generacije studenata nikog nije briga za ništa osim Fejsa i jajofona koje nosaju sa sobom. A kad završe svoj fakultet, pa kad ne budu imali posla, da li će mamica i tatica moći financirati i dalje njihov život?