Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Humor, šaljive slike/video...
Znam. Puno sam citao o toj pjesmi i prijevodu.
Nisam razumio o cemu govori, ali sam si dao truda i proucio to. I sad sam jos vise fasciniran tim Stipisicevim djelom.
Mislim da je Spalatov spot onaj u kojem su crno-bijeli isjecci iz starih filmova s tim tezacima. Ko da vidim svog djeda i taj njihov tezak zivot. Ja sam bio jako mali i dozivio sam tek posljednje naznake tog zivota, ali me ta pjesma i spot uvijek dirnu.
Nisam razumio o cemu govori, ali sam si dao truda i proucio to. I sad sam jos vise fasciniran tim Stipisicevim djelom.
Mislim da je Spalatov spot onaj u kojem su crno-bijeli isjecci iz starih filmova s tim tezacima. Ko da vidim svog djeda i taj njihov tezak zivot. Ja sam bio jako mali i dozivio sam tek posljednje naznake tog zivota, ali me ta pjesma i spot uvijek dirnu.
- calisto053
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Moram prenijeti link s irca:
razvalih se od smijeha, posebno na kraju: "I dok se cijela zemlja veseli Kurtzu..."
razvalih se od smijeha, posebno na kraju: "I dok se cijela zemlja veseli Kurtzu..."
Where there is a gui there's a way.
Fugu je napisao/la:Moram prenijeti link s irca:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- PunkBastard
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 60s_v1.jpg
Engineers: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 60s_v2.jpg
Engineers: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 60s_v2.jpg
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Cooleech
- Moderator
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
koji su luđaci ovi s RTL-a.. ili je lik koji piše blesimetar povukao previše mulja 
Ide tekst: "...cijela zemlja je na nogama...u Ministarstvu vanjskih poslova Vesna Pusić primila je Kurtza".
I onda još na kraju: "I dok se cijela zemlja veseli Kurtzu...".
Nema šanse da me netko uvjeri da ovo nije bilo namjerno.
- Markec
PIMPEKOVI JADI:-nije lako biti pimpek..-imam glavu s kojom ne mogu misliti..-oko s kojim ne mogu vidjeti..-cijelo vrijeme visim s dvije budale..-prvi susjed mi je supak..-najbolja mi je prijateljica pizda..-i svaki put kad se uzbudim POVRACM xD