Čije su te slike i kako ih je ubacio???
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Riješeno. Nije pitanje preširokih, već nestalih slika sa opensuse-communitya (za ymp).stefan je napisao/la:Vratimo se mi na problem sa preširokim slikama u prvom postu ove teme...
Čije su te slike i kako ih je ubacio???![]()
Super, haval!sumski je napisao/la:Riješeno. Nije pitanje preširokih, već nestalih slika sa opensuse-communitya (za ymp).stefan je napisao/la:Vratimo se mi na problem sa preširokim slikama u prvom postu ove teme...
Čije su te slike i kako ih je ubacio???![]()

Kao što sam rekao prekine proces- javi installation failed, ali kao što sam napisao u edit dijelu stvar sam riješio skidanjem navedenih core i data paketa za epson sa seikove stranice uz koje ide "image print!" program. gore je sve opisano, ma dok ja skužim da mi treba rpm paket i tako, treba malo dok se snađeš u novom sustavu, u windowsima sve ide sa instalacijskih cd-a, a ovako treba malo njuškati po internetu što i kako, ali za sada sve radi bez većih problema.stefan je napisao/la:A kad klikneš continue?
NaravnoDaždevnjak je napisao/la:Imam par novih pitanja. Ovako zanima me da li uistinu trebam razne terminal emulatore npr. gnome terminal, xterminal i linux32 terminal? Ili mogu ukloniti 2 po vlastitom nahođenju bez posljedica? (pretpostavljam da mogu, ali hoću provjeriti prije da ne zeznem nešto).
Nisam siguran kolko imamo korisnika GNOME-a međ' openSUSE forumašima. Možda da probaš pod 'Radnim okruženjima'? Generalno, to znam, za malo detaljnije prilagodbe, na GNOME-u se goristi gnome-tweak-tool. Nebi znal dal postoji mogućnost za koju ti pitaš.Daždevnjak je napisao/la: Također me zanima kako mijenjati izgled gnome prozora, pretpostavljam da se sve može iz Main Menu aplikacije - vidim recimo Sundry i Utilities su napravljeni kao folderi, dok recimo Games mi je raštrkan svuda uokolo. Htio bih recimo da mi Games bude organiziran kao druga 2 navedena, ali ne znam kako promijeniti. Pomoć?!