Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la Suko »

Da su isli na normalnu pricu kolonizacije Marsa uz eventualno otkrice nekakvog vida zivota tamo, bilo bi jako zanimljivo.
Ovako su totalno uprskali!
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Ste zadovoljni BAFTA nagradama?
edit: mozda je ovo tema za cavrljanje.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

mist je napisao/la:
Suko je napisao/la:Danas pogledao Last days on Mars. I majko moja koji pile of steaming shit!!!
Zombiji na Marsu! Nikako ne gledati! Smanjuje IQ za najmanje 30 i to u razdoblju od mjesec dana!
Probala. Pogledala 20 minuta i odustala.
A šteta, moglo je biti zanimljivo
ma je da danas sve mora bit sa zombijima,,,, cak su i Star Trek filmove pretvorili u cistu pucacinu bez ikakve "pozadinske" price

dobra dobrog SciFi-a je davno proslo :(
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Steta!
Al opet, ove godine su me iznenadili Europa report i Gravitacija. Cini mi se da su oni nasljednici starih SF-ova.
Izgleda da ce polako doci vrijeme malih Indie tvrtki. Kamere su sve bolje, a racunalni softver sve kvalitetniji. Distribucija putem interneta bi im mogla donijeti popularnost i financije. One bi mogle osvjeziti trenutnu situaciju.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Na Netflixu već emitirana druga sezona "House of Cards"
http://www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=nv_sr_1
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
dupin

Post Postao/la dupin »

Počeo sam gledati True Detective. Preporučujem.Evo i poveznice http://www.imdb.com/title/tt2356777/ ;)
Nema veće religije od istine!
Heisenberg

calisto053 je napisao/la:Na Netflixu već emitirana druga sezona "House of Cards"
http://www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=nv_sr_1
Kriticari kazu da mu je ovo jedna od uloga karijere. Bas me zanima kakav je u seriji.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
calisto053
Moderator

Re: Odg: Preporuka za filmove

Heisenberg je napisao/la:Kriticari kazu da mu je ovo jedna od uloga karijere. Bas me zanima kakav je u seriji.
Slazem se, Spacey se ovdje stvarno iskazao u najboljem izdanju do sada. Zanimljivo je da je glavni lik vec potpuno karakterno izgradjen i bezkompromisan, sto se postupno otkriva njegovim akcijama i introspekcijskim razgovorom kojeg vodi s gledateljima
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Heisenberg

calisto053 je napisao/la: Slazem se, Spacey se ovdje stvarno iskazao u najboljem izdanju do sada. Zanimljivo je da je glavni lik vec potpuno karakterno izgradjen i bezkompromisan, sto se postupno otkriva njegovim akcijama i introspekcijskim razgovorom kojeg vodi s gledateljima
Znaci dajes zeleno svjetlo za seriju?
calisto053
Moderator

Heisenberg je napisao/la:Znaci dajes zeleno svjetlo za seriju?
Definitivno! Sto prije nadoknadi; ja upravo gledam drugu sezonu.
Malo je nezgodno sto se treba razumjeti u politicke funkcije unutar demokratske i republikanske stranke, te Senata i Kongresa. Medjutim, nije to toliko bitno koliko samo takticko planiranje, povlacenje veza iz sjene i namjestanje figura na sahovskoj ploci. Zastrasujce je kakav je strateg glavni lik!
Cini mi se da je serija na IMDB dobila ocjenu 9,0
Odgovori