Jep, dobro radi, stabilan je, brz i lagan na memoriji. To je moj No.1 izbor za sva racunala koja ne mogu pokrenuti KDE 4.x. Jedina "mana" mu je staromodnost - dok ga koristim, osjecam se ko da sam na WinXP (no na kompjutorima na koje ga stavljam ni na windows strani ne moze ici nis novijeg od XP-a).shrike je napisao/la:jel itko od vas u zadnje vrijeme probao trinity aka KDE3x
[ANKETA, ožujak 2014.] Koje vam je omiljeno radno sučelje?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- DoDo
- Spol: M
Re: [ANKETA, ožujak 2014.] Koje vam je omiljeno radno sučelj
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
- drone
- Moderator
KDE naravno. Sasvim dobro radi na šest godina starom laptopu i to s uključenim efektima. Mislim da oni koji tvrde suprotno nikad nisu dali šansu KDE-u. Znao sam koristiti po nekoliko mjeseci ove ostale. Na Gnomu 2 sam bio dosta dugo. Xfce sam također koristio, Unity imam na drugoj particiji na laptopu. Fluxbox isto nekoliko mjeseci, a Openbox na nekim kompovima koristim gotovo svakodnevno. Enlightenment sam isprobao i nije mi bio baš ugodan za rad iako je vrlo brz.
Mislim da se ništa od navedenog ne može mjeriti s KDE-om. Jedino Gnome 3 nisam nikada ni probao, pa eto, možda nisam svjestan što propuštam
Mislim da se ništa od navedenog ne može mjeriti s KDE-om. Jedino Gnome 3 nisam nikada ni probao, pa eto, možda nisam svjestan što propuštam
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
mislim da je pitanje nezgodno postavljeno
omiljeni GUI mi je definitnvo Gnome2 + Compiz
trenutno koristim KDE jer mi Mate i Compiz bas i nisu previse stabilni nije to kao sto je bio g2 i compiz
a sto se samog KDE-a tice mislim da trenutno na ni jednoj platformi nema DE-a sa vise mogucnosti,,, netko je jednom rekao da u KDE "i opcije imaju svoje opcije"
i to je najbolji nacin za opisati moc KDEa 
omiljeni GUI mi je definitnvo Gnome2 + Compiz
trenutno koristim KDE jer mi Mate i Compiz bas i nisu previse stabilni nije to kao sto je bio g2 i compiz
a sto se samog KDE-a tice mislim da trenutno na ni jednoj platformi nema DE-a sa vise mogucnosti,,, netko je jednom rekao da u KDE "i opcije imaju svoje opcije"
- Zel Uneec
- Kontakt:
otkako je Gnome 2 izašao, Cinnamon je ušao; KDE mi nikad nije legao; XFCE mi je isto dobar, samo mu treba nešto više dotjerivanja nego Cinnamonu...
Trinity... njet...
Trinity... njet...
Gnome 3 i Cinnamon jednosatavno nemaju dovoljno mogucnosti za podesavanje kao sto ih je imao gnome2 
XFCE je previse gadan
KDE - rocks jer se na njemu bas svaka sitnica moze promjeniti
XFCE je previse gadan
KDE - rocks jer se na njemu bas svaka sitnica moze promjeniti
Unity. Nakon dužeg korištenja Unityja mi je problem naviknuti se na nedostatak dasha kod drugih. XFCE i slični previše ružni, Gnome 3 ima premalo podešavanja i loš tray sustav, KDE bi jedino još dolazio u obzir. Još da srede fontove na njemu i probleme vizualne prirode sa nekim GTK aplikacijama bio bi puno bolji.
- Suko
- Site Admin
Utrka je još uvijek neizvjesna!
Podjednak broj glasova za tri vodeća sučelja.
Tko će pobijediti do kraja mjeseca?!

Podjednak broj glasova za tri vodeća sučelja.
Tko će pobijediti do kraja mjeseca?!

Zapravo mi je najviše žao zbog E17 nestabilnosti. Sve mi se sviđa i koristio bi ga aktivno, ali brate, previše bugova.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Probao sam sve i svašta, ali se uvijek vratim KDE-u. KDE je zakon! I ne troši puno, sa 2 GB rama oko 500 MB sa efektima, nepomukom i ostalim stvarima.
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"