Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Heisenberg

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la Heisenberg »

Abzeenth je napisao/la::hihi
Heisenberg je napisao/la: Treba jos nadodat da u filmu nema puno dijaloga. Najupecatljiviji dijalog je jedan od najpoznatijih u filmskoj povijesti, a to je 17-minutni govor Fassbendera i velecasnog, u kojem je kamera stacionarna te je fokusirana iskljucivo na dijalog.
Super mi je ovo kako je dijalog "jedan od najpoznatijih u filmskoj povijesti", a film izašao tek 2008 :D
Ha. Nisam to ja izmislio, tako kazu na wikipediji.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
os7een
Spol: M

Post Postao/la os7een »

Jučer sam pogledao Generation War, mini seriju od tri epizode.
Osobno mislim da je to nešto najbolje što sam ikad pogledao na WW2 tematiku.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Taman kad pomisliš da su već iscrpljene sve neoriginalne ideje, naletš na trailer za novu Godzillu pface

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Jel se i vama čini da je almost human opako sličan Blade runneru?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Heisenberg

shrike je napisao/la:Jel se i vama čini da je almost human opako sličan Blade runneru?
Da, poprilicno. Cini mi se da sam procitao negdje da nece bit druge sezone.

Sto se tice filmova, pogledao sam Blue Jasmine, August: Osage County i Delivery Man.
Blue Jasmine je fenomenalan, Cate Blanchett je zasluzila Oscara. Woody Allen je jednostavno zakon. Film inace prikazuje zivotnu krizu mlade zene iz New Yorka.

August: Osage County je solidan. Meryl Streep je vrhunski odglumila bipolarnu majku. Julia Roberts se odlicno nadopunila. Film inace prikazuje disfunkcionalnu obitelj koja dolazi posjetiti svoju majku i oca, te tu onda nastaju problemi. Pojavljuje se i Benedict Cumberbatch, sto me je iznenadilo.

Delivery Man je tipicna komedija Vincea Vaughna. Jos mu je samo falio Owen Wilson u svemu tome.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

All is lost
http://www.imdb.com/title/tt2017038/
Robert Redford sam nosi gotovo dva sata filma. I to s doslovno tri rečenice progovorene tijekom ta dva sata!
::bravo
Za sve ljubitelje ovakvih tema.
(Preporučam da film pogledate bez gledanja trailera, jer službeni trailer previše otkriva. Najbolje je kad ne znate što će se dogoditi.)
Heisenberg

+1 za All is Lost. Fantastican je.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Suko je napisao/la: (Preporučam da film pogledate bez gledanja trailera, jer službeni trailer previše otkriva. Najbolje je kad ne znate što će se dogoditi.)
Ionako nikad ne gledam trailere. :) :kava

slika
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

:hihi
Heisenberg

Odgovori