SUSE/openSUSE fan club!

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

stefan
Moderator
Spol: M

Re: SUSE/openSUSE fan club!

Post Postao/la stefan »

holden je napisao/la:Hvala salkofe, hvala :)

SuSe - nisam još. Otvorio sam temu još na suse forumu da vidim da nije bilo nekih loših iskustava, a ono cvrčci u temi, ne javlja se niko. Sutra ću najverovatnije da iskoristim metod koji si mi napisao, pa ću da vidim da li će da radi :)

Hvala još 1x.
Kad ti si jedina osoba na planeti koja koristi Gnome na openSUSE-u ;)
Ajde ima vas 15-ak :-D
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
holden

Post Postao/la holden »

Ja, i 14 ljudi koji su openSUSE Gnome team. Haha :)

Ma ima nas, i imam osećaj da sve više, sudeći po forumima.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
SuSe

Post Postao/la SuSe »

Još mu nabaci Docky (http://wiki.go-docky.com/index.php?title=Screenshots), ko pravljen za Gnome:), samo što ga ja korisitm na KDE i mislim da je daleko najusklađeniji dock sa ikonama i svojim radom!
holden

Post Postao/la holden »

Dobar je docky, koristio sam ga na Xfce poduže vreme, samo sam ga na levo bacio. A sad tamo imam default dash od shella, pa mi i ne treba docky. još sam upalio extension da mi gornji levi ugao ne reaguje na miša, jer sam navikao da ga palim samo sa super dugmetom.

Inače, kakav peh. Poručim ove nalepnice sa unixstickers pre neki dan:
slika
slika
slika

...da bi posle dva dana stigle u prodaju ove keyboard nalepnice:

slika

just greeeeat. Inače, unixstickers će da radi majice openSUSE uskoro.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
snake2903

Post Postao/la snake2903 »

Ja sam već neko vrijeme korisnik SUSE-a, ali evo da se pohvalim da sam i druge kolege na poslu nagovorio na openSUSE.
Do sada su koristili Linux Mint, ali nisu baš bili sretni kako to radi sa Windows domenom. I eto dobili nove mašine i rekoh daj si stavite openSUSE, što se tiče povezivanja sa domenom radi odlično. I eto tako nas 7-ero sada vrtimo openSUSE na novim mašinama i svi zadovoljni kako to lijepo radi. :-)

Updateao sam si KDE na verziju 4.13 i sve prošlo u najboljem redu, jedinom mi javlja za neka 3 paketa da neće biti updateani.
Nešto kde-branding-opensuse, i još neka dva tak slična. Trenutno nisam na poslu pa ne mogu točno vidjeti.
Kada otvorim About KDE, tamo piše da je verzija 4.13, jedino za ta 3 paketa i dalje piše verzija 4.11.
Jel to tak mora biti?
SuSe

Post Postao/la SuSe »

Everything is good! To su paketi koji nisu u cjelosti updateovani, nekada se desi da ni Oxygen style se ne updateuje odmah.

P.S.: Podrška za širenje linux korisnika, a i samog openSusea, samo nastavite!
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Dobili smo novu ikonicu podforuma! hvala nicky!
:thmbs-up
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Evo danas sam konačno isprobao openSUSE stick koji sam dobio s majicama iz Dubrovnika. Na njemu je bila Gnome verzija openSUSE-ta.
Sad ću makar dva tjedna koristiti samo Gnome Shell. Prisilit ću se da ne idem u druga sučelja i probati ću fino podesiti Gnome. Moram priznati da mi izgleda prilično upotrebljivo sučelje. Ni približno onako loše iskustvo koje sam imao prije par godina.
A SUSE se ponaša jako fino na mom kompu. Sve u svemu, jako sam zadovoljan. :)
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

A reka san ja da ćeš se prije ili poslije vratiti... :-D :thmbs-up
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

a na tinchyinom lapotpu užasno loše radi. zanimljivo da ima isti problem kao i meni kada sam koristio 9.0 i 9.1 verzije: xorg se ne želi aktivirati osim ako ručno ne upišem startx.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori