Pretpostavljam da će vam dobro doć .svg Iskreno nekako sam mislija da će pobjedit dizajn majice 3 i 4 jer je isti dizajn za bilu i crnu majicu, a zbrojeni imaju najviše glasova.. al pošto vidim da ćete radit samo crnu majicu onda ok..
Na ovoj mojoj bi tebalo na LZS logu prominit ova slova "za" u original font jer nisu bila u krivuljama kad sam skinija logo..
Eventualno još kod tiska bi ovaj krug bilo dobro malo smanjit na nekih cca26cm po horizontali da nije prevelik...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
vision je napisao/la:Msm da ne treba ničiji dizajn ovdje ponižavati - svaki je lijep na svoj način - samo je pobjeda bila neizvjesna do kraja i mala je razlika (2 glasa)
Yup, ne treba ničiji dizajn ponižavati, slažem se.
S tim da je za ovaj drugi dizajn bila varijanta bijele i crne majice, zbrojeni imaju puno više glasova
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
ne ponižavam ničiji dizajn, već glorificiram nečiji.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
krivo su glasovi zbrajani dizajn br. 2 rasturio konkurenciju ali je ispalo tako kako je jer su se gledali rezultati po bojama majica ne po samom dizajnu (greska sa strane organizatora) no sve 5 ide se sad s oba i to je to