Pozdrav svima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozdrav svima
Zadnjih mjesec-dva sam isprobavao razne distribucije (Mint, Ubuntu, Debian, openSUSE, elementaryOS...) na virtualnim mašinama i na kraju sam se odlučio za Mint KDE iako su mi više-manje svi bili odlični i kojeg sam instalirao kao Dual Boot. Većinu odgovora na probleme sam našao na ovom portalu i forumu, pa sam se eto odlučio registrirati. Eto, toliko zasada.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Pozdrav svima
Drago mi je da si se snasao i naucio hrpu korisnih stvari kod nas. Dobrodosao i dobru ti zabavu zelim!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- audiosl4ve
dobrodosao, jos bolje nas nasao 
- vision
- Spol: ♂
kad malo pohvataš stvari, instaliraj Arch ...
Dobrodošao!
Nadam se da ćeš brzo naučiti da nisu svi savjeti na ovom forumu korisni... (pogledaj citat dolje)
Ali većina je korisna, pa se nadam da ćeš biti zadovoljan!
Nadam se da ćeš brzo naučiti da nisu svi savjeti na ovom forumu korisni... (pogledaj citat dolje)
Ali većina je korisna, pa se nadam da ćeš biti zadovoljan!
vision je napisao/la:kad malo pohvataš stvari, instaliraj Arch ...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Cooleech
- Moderator
M!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
dobrodošao 
ugodno ti druženje želim i što manje problema s linuxom
ugodno ti druženje želim i što manje problema s linuxom
Dobrodosao