Transmission BitTorrent klijent
Moderator/ica: Moderatori/ce
Transmission BitTorrent klijent
Računalo: Asus K52N, memorija 2;7 GiB, procesor AMD V140, Grafika Gallium 0,4 on AMD RS880, Disk 312 GB, OS ubuntu 14.04 32-bit. Imam problem kod skidanja torenta sa "Thepiratebay-a" , Kad pokrenem skidanje otvori se prozor sa nazivom torenta ispod toga "otvori" donedavno je u produžetku bilo sa Transmission, i klikom pokreni automatski se otvorio prozor Transmission-a s popisom dadoteka i klikom na pokreni počelo je skidanje torenta, a sada se počelo umjesto "otvori s Transmission-om" pojavljivati "otvori s upravljanje arhivom", što mi stvara probleme pri pokretanju skidanja torenta. Pročitao sam po forumima razne savjete kako vratiti postavku "otvori s Transmission" ali ništa od toga ne pomaže. Ima još savjet otvori /usr/bin/ i izmjeni postavke, ali ne znam kako to učiniti.
Re: Transmission BitTorrent klijent
Nije to do tebe (ustvari je, ali.. ) nego do TPB-a na kojem nema više za sve sadržaje torrent tag za direktno skidanje neregistriranim korisnicima.. ako imaš mogućnost, skini željeni torrent tag na komp i onda ga od tamo pokreni Transmissonom.
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 06 srp 2014, 08:08, ukupno mijenjano 1 put.
Eh, kopirao bi magnet link u Transmission da znam kako molim upute ako moze? Hvala.
Desni llik na magnet link, kopiraj URL toga linka, odi u transmission, prvi padajuci izbornik pa dodaj torrent iz URLa, samo stisni u redu.
- blast beat
- Spol: M
Ovako trajno rešavaš problem. Pričam malo napamet, ali ovako nešto ide. Kada klikneš na taj magnet link i ponudi to otvaranje sa arhivatorom, klikni na to, trebalo bi da je padajući meni i odaberi Open with other program ili kako već piše. Zatim kada ti otvori prozor idi na /usr/bin/ i tu pronađi transmission-gtk i dvoklik na njega. To je sva mudrost.
Evo ja se zahvaljujem na odgovorima, ali ja sam uspio naci rjesenje tako da sam instalirao google-chrome i ovdje magnet link normalno radi.
- blast beat
Radi i tamo normalno magnet link, samo mu trebaš podesiti podrazumevani program kojim da ga otvara. Ovo nije baš rešenje nego zaobilaznica, ali hajde, bitno je da si ti zadovoljan. 

Zadnja izmjena: vlado7, dana/u 10 srp 2014, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- blast beat
Misliš levim klikom? Jer levim treba da klikneš i da ti se otvori ono "otvori s upravljanje arhivom" pa tu da promeniš.