Ok, ovo je browser igra za koju se log-in radi na free realms stranici, dok me uloginira, piše da je free realms moguće igrati jedino na Windowsu. E sad, kako oni znaju da ja imam linux, a ne windows?
Ako je itko probao ovu igru na linuxu neka mi pomogne u cemu je problem. MIslim, imam Wine, skinuo sam cak nekoliko winetricks stvarcica, i još je igra browser, ne nekuzim u cem je problem.
Free Realms?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Tux Slave
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Free Realms?
Svaki browser prilikom spajanja na bilo koju stranicu šalje podatke o tome koji se sistem koristi, internet preglednik, verziju i slično. Po tome oni znaju što to koristiš. Da bi to izbjega postoji jedan addon za Firefox koji ti prilikom upita stranice koji sistem koristiš i koji browser koristiš pošalje krive podatke stranici tako da stranica misli da koristiš nešto stoto. Evo addon: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59 - instaliraj ga i onda idi pod Tools - User Agent Switcher -> tu promjeni svoju identifikaciju i trebalo bi ti proći na stranici bez problema.domicro je napisao/la:Ok, ovo je browser igra za koju se log-in radi na free realms stranici, dok me uloginira, piše da je free realms moguće igrati jedino na Windowsu. E sad, kako oni znaju da ja imam linux, a ne windows?
Ako je itko probao ovu igru na linuxu neka mi pomogne u cemu je problem. MIslim, imam Wine, skinuo sam cak nekoliko winetricks stvarcica, i još je igra browser, ne nekuzim u cem je problem.
Re: Free Realms?
Ok, uspjelo je ući u igru, ali tada mi pise da moram imat adobe flash player 9 ili bolji da bih mogao igrati.
ALI problem je u tome što ja već imam adobe flash player, i to ne 9, nego 10, samo što dok odem pod plugins u firefoxu, tada se on zove "shockwave flash", a ne bas adobe flash, ali to je naziv za adobe flash player u linuxu, još sam cak još jednom instalirao da se uvjerim, ali još se uvijek zove shockwave, iako je adobe flash i shockwave jedno te isto, valjda?
Neznam što da ućinim da mi firefox ucita shockwave kao adobe flash player.
EDIT : Sada sam opet bio na adobovoj stranici i vidio da shockwave i flash player nisu isto, ali ja kao firefoxplugin imam samo shockwave, a ne flash player. ALI, ja sam instalirao flash player 10, čak štoviše, opet sam ga skinuo, i pojavila se opcija reinstal, znaci da je vec instaliran, ali zašto mi neće raditi?
ALI problem je u tome što ja već imam adobe flash player, i to ne 9, nego 10, samo što dok odem pod plugins u firefoxu, tada se on zove "shockwave flash", a ne bas adobe flash, ali to je naziv za adobe flash player u linuxu, još sam cak još jednom instalirao da se uvjerim, ali još se uvijek zove shockwave, iako je adobe flash i shockwave jedno te isto, valjda?
Neznam što da ućinim da mi firefox ucita shockwave kao adobe flash player.
EDIT : Sada sam opet bio na adobovoj stranici i vidio da shockwave i flash player nisu isto, ali ja kao firefoxplugin imam samo shockwave, a ne flash player. ALI, ja sam instalirao flash player 10, čak štoviše, opet sam ga skinuo, i pojavila se opcija reinstal, znaci da je vec instaliran, ali zašto mi neće raditi?