Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Jabučarenje
sekiracija ti nije dobra za zdravlje. pogotovo ako je zbog pizdarija 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Upravo to što shrike kaže. Ne smeta mi da tko koristi ili voli Apple.. ma zapravo, koga ja zaje*avam?! Smeta mi da itko voli Apple! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech je napisao/la:Upravo to što shrike kaže. Ne smeta mi da tko koristi ili voli Apple.. ma zapravo, koga ja zaje*avam?! Smeta mi da itko voli Apple!
@ iwinux
Hvala,probat cu nešto od toga.
Hvala,probat cu nešto od toga.
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
-
masteroman
shrike je napisao/la:Pa sekiram se. Ljudi postaju sve gluplji i gluplji.
Evo, ovo savršeno ilustrira apple:
A ovisi kak ko
https://www.youtube.com/watch?v=5Lm47084hdg
u ovom videu dobro veli na kraju da bi mobitel trebal biti jednostavan za korištenje, za programiranje i ostale stvari imaš komp
-
eQuivalent
- Kontakt:
Oni su ih takoreci osmislili (zapravo samo popularizovali), ali svi drugi su ih prihvatili. Ali paljevina ljudi je nezamenljiva i svojstvena samo Apple fanovima 
http://www.index.hr/lajk/poster/43004/l ... ra-hvaliti
Kaže naslov - Licemjerje oko iPhonea: Apple se mora hvaliti.
Kaže naslov - Licemjerje oko iPhonea: Apple se mora hvaliti.
Wow.
Verge mi se počinje gaditi već. Ovakva neobjektivnost (Samsung to napravi: užas; Apple to isto napravi [pa i lošije]: podižu spomenik) + činjenica da pišu kako su redditori manijaci ili što već, dok im Alexis Ohanian vodi Small Empires i piše kolumne za njih

Verge mi se počinje gaditi već. Ovakva neobjektivnost (Samsung to napravi: užas; Apple to isto napravi [pa i lošije]: podižu spomenik) + činjenica da pišu kako su redditori manijaci ili što već, dok im Alexis Ohanian vodi Small Empires i piše kolumne za njih
- Suko
- Site Admin
Pa Verge je vec odavno poznat kao iVerge. Nisam tamo svracao vec dugo bas zbog neobjektivnosti.
- kvaju
kakvih gluposti sve nećeš pročitat na ovoj temi.
aj evo ovo zadnje za Verge, daj link gdje pljuju po Samsungu, baš me zanima.
Edit by nicky:
Molim bez psovanja
aj evo ovo zadnje za Verge, daj link gdje pljuju po Samsungu, baš me zanima.
Edit by nicky:
Molim bez psovanja
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us